svētdiena, 2012. gada 22. aprīlis

Kārtējās drūmās un dažkārt ne tik drūmās nedēļas ir pagājušas. Gājis ir visādi, bet kopumā varētu pat teikt, ka slikti. Ai, es nezinu, man te kaut kāds sliktuma periods iestājies. Darbi netop tik labi, kādiem tiem vajadzētu būt, krāsas neliekas tik košas un laiks aiz loga ir drūms. Nomācoši. Bet toties mani kursabiedri mēģina padarīt vismaz manu ikdienu nedaudz krāsām piesātinātāku, lai vai cik dīvaini tas neizklausītos. Ne vienmēr jau tas sanāk, bet kopumā jau būs normāli.
Pašlaik mani ļoti šausmina doma, ka ir jau aprīlis un tūlīt maija lielā skate, un man vēl tik daudz kas ir jāpaveic- džīizāas!
Bet jā, kursabiedri pašlaik ir visa mana dzīve, tāpēc ar viņiem ir piedzīvots daudz kas smieklīgs, gan negulētās naktis skates laikā, gan nomācošās dienas padarītas daudz smieklīgākas, gan vēl visādi interesanti atgadījumi. Piesmej mani par ''perspektīvēm'', uzkāpām baznīcas tornī, bijām kinō, braucām cept gaļu- aii, viss kas smieklīgs.

Nu ko, steidzīgi jādara viss!

sestdiena, 2012. gada 14. aprīlis

Burvīgi

Brīnišķīgi!
Nu sveiki jā. Tātad pa šito laiku ir gājis visādi, daudz kas aizmirsts, daudz kas jauns nācis klāt. Bet ne par to ir stāsts. Tātad nākošnedēļ ir skates, un visiem kā par nebrīnumu ir panika. Tā nu es un kursabiedrs šo nakti no 18.00- nu jau rīta 6:38 pavadījām strādājot un pa reizei pieskatot viens otru, lai neguļam. Miegs nenāca, kā par brīnumu, pāris krūzes tējas un kafijas, krekeri, un darbi- tāda bija mana nakts. Laiks pagāja ļoti ātri, bet darbi nedarījās tik ātri. Bet vismaz šis tas ir izdarīts. Tagad abi ar kursabiedru gaidam, kad piecelsies mūsējie, paēdīsim brokastis un ap 9:00 dosimies gulēt, un tā līdz 15:00. Tad jau atkal celsies un turpinās. Vakarā braukšu uz valmieru- tur arī strādāšu! Vēl 2 garas naktis! Un 7dien vēl spēles- jautrība- I don't think so!

Labi, ir jau 6:45 jāsāk domāt par brokastīm!