svētdiena, 2015. gada 20. septembris

Visas meitenes, kuras kādreiz ''aci iemetušas'' seriālā Sekss un Lielpilsēta noteikti ir domājušas, kurai no galvenajām varonēm līdzinās. Es biju viena no tām. Kerija, kas meklēja savu MR. Lielisko.
Es, laikam, biju vēl lēticīgāka, bet, tomēr, arī uzmanīgāka. Visus vīriešus, kurus satiku un ielaidu savā dzīvē es uzskatīju par lieliskajiem. Nu tiem, kas būs ar mani uz mūžu. Jo kura gan no mums negrib piedzīvot to pirmo un vienīgo mīlestību, un skūpstīt vienu un to pašu vīrieti, kā 15 gados, tā 50. Un es nopūšos. 
    Nezinu, kā Jums, bet tie visi itkā lieliskie man salauza sirdi un kādam to sirdi lauzu es. Un varbūt tā pat ir labāk. Es lēnām mācījos, līdz iemācījos izprast sevi, savas vēlmes no dzīves. Viens lieliskais iemācīja to, ka nevajag darīt lietas, kas ir tik ļoti aiz likuma, cits iemācīja, ka nevajag iesaistīties attiecībās, kur viņš mani var vazāt aiz deguna, cik tīk. Es biju ļoti vīlusies dzīvē, lai gan vairāk jau sevī un nepareizi izvēlētos vīriešos.

Godīgi sakot es biju padevusies. Man likās, ka nu līdz saviem 20 gadiem es nesatikšu vīrieti, kas būs manis cienīgs. (Ahh, cik egoistiski tas skan) Bet tā taču ir! Kādēļ blakus vajag vīrieti, kas mani nedara laimīgu uz visiem 100 un 120%? Kādēļ vajag sev melot un teikt, ka viss taču būs labi?- nu nebūs, ja tā nav uzreiz no pirmā acu skatiena. 

Bet tad man pienāca ziņa no Zviedrijas. Tas bija puisis, kura vārdu es zināju, un cilvēku runas par viņu. Meiteņu mīlulis, un dj. Un es viņam atbildēju tikai tādēļ, ka man bija garlaicīgi. Labi vien ir, ka tā. Jo tādu puisi es nekad dzīvē nebiju satikusi. Mēs runājam stundām, rakstījāmies dienām un esot divās dažādās valstīs mēs iemīlējām dzīvi. Mēs varējām runāt par visu, ne tikai par to, kāds ārā ir laiks. Mēs sapratām viens otru no pusvārda, lai gan pazīstami bijām vien pāris dienas internetā. 
Es tam negribēju ticēt, bet es atzīstos.. man viņš patīk. 

Pēc 10 mēnešiem, mēs esam iemīlējušies gluži tā pat kā pēc 10 dienām, dzīvojam vienā valstī, vienā pilsētā un dzīvoklī. Mēs viens bez otra nevaram vairs iedomāties savu ikdienu. 

Vai tas ir MR. Lieliskais? Ir gan. vismaz man. Un līdz 20mitajai dzimšanas dienai vēl pāris mēneši. Tas ir skaisti. Un seriāls turpinās.