ceturtdiena, 2013. gada 23. maijs

Ir grūti stāvēt blakus cilvēkam, kas kādreiz nozīmējis visu, un nepārmīt ne vārda, jo viss, kas bijis runājamas, jau sen ir izrunāts, un kopīgu sarunu tematu vairs nav.. 

sestdiena, 2013. gada 18. maijs

Un vai tu zini to sajūtu, ka nevari iemigt? - un ne jau no prieka, bet apjukumu. Tikko atkal uz galvas uzgāzās krava ar melnumu, bet kā lai tiek ārā?
No zila gaisa nobirst tik daudz negatīvā. Itkā vienalga, bet tomēr jau nav gan. Nu nemāku es izpatikt visiem cilvēkiem, nu nemāku, bet vai vispār vērts to darīt.
Es zinu, ar mani nav viegli, galīgi ne, bet ko darīt, ja tāda esmu, paši mani par tādu padarījāt. Tikai, lūdzu, nenākat pie manis tad, kad jums kaut ko vajag! Ja jums nevajag mani, man nevajag jūs.

trešdiena, 2013. gada 15. maijs

Dažreiz šķiet, ka laiks skrien ātrāk nekā es spēju paskriet tam līdz. Gājputni jau sen kā atlidojuši un pavasara karstuma uzplūdi tveicē mani visu.
Itkā nav lieka laika, lai par kaut ko ļoti sūdzētos, jo tāda nu es esmu. Ja kaut ko vēlos sasniegt pieķeros tam klāt tā 'pa ritīgo'.
>>>> 5dien pirmais eksāmens mākslas vēsturē, un ziniet, es mācos, ļoti mācos, 5 stundas no vietas nu jau liekas, kā nieks. Kādreiz pat puss stunda man likās ļoti nogurdinoša. Kaut kas man šajā visā tomēr patīk.

Vēl ar vien, apnīk cilvēku sarežģītā domāšana. Un beidzot varu pateikt, ka esmu tikusi vaļā no tās mīl-esības<--nees b="" ba.="" bas.="" dot="" ds="" j="" jie="" k="" kad="" kaitina="" lnees="" m="" nav.="" nbsp="" nemaz="" p="" par="" paties="" r="" to="" vair="" vi="" visi="">Ar savu labāko draugu dzīvojam labi, sazināmies biežāk nekā parasti un jā, beidzot ir tā sajūta, ka tev ir patiess draugs.
Valmierā ir kāds kas gaida, kāds kurš uzrakstīs sms pirms gulētiešanas un klausīsies manā nīdēšanā.
Ir kāds, kurš ies ar mani uz zālīti, un klausīsies to, ka es nevaru izdarīt kaut ko, bet pateikt- tu vari"! Un varu arī!Kāds, kurš panesīs kukaragā, kad uznāk vēlme.
Lienčo nu jau brauc ar mašīnu, sanāk visādi bet brauc!

Jā, tāda nu ir tā mana dzīve pašlaik. 

sestdiena, 2013. gada 4. maijs

Dažreiz es cilvēkus vienkārši nesaprotu. Varbūt sarežģīti. Tie dara lietas, kas pašiem nepatīk, tēlojot, ka patīk. Nespēj pārkāpt pāri savam ego un pateikt 'piedod'. Nespēj vai negrib. Es nezinu.
Atkal dažiem iestājies pavasara trakums, un es beidzot sapratu, ka Viņa man tiešām ir draugs.