ceturtdiena, 2011. gada 29. septembris

4.Nedēļa!

Čau, čau, čau!
Nu ko, kā jau mēs visi zinam tad nu laikam esmu pabeigusi savu pirmo mācību mēnesi jaunajā skolā, ar jaunajiem skolas/klases biedriem, jaunām mājām un jā! Varu droši teikt, ka man tiešām patīk, lai gan nevarētu teikt, ka ir viegli- ir grūti, ja tā pa nopietno, tomēr ir uz ko tiekties.
Darbu ir daudz, un visi ir jāpaspēj izdarīt, bet arī atzīmes ir atbilstošas. Varētu jau iedziļināties sīkumos, tomēr īpaši negribas, bet konkretizējot, pamatskolā daudzkur ir ielikti labi pamati, jo dažās stundās var ''laist luni''. :D

Kojās arī vienmēr ir jautri, un forši. Tiešām, tā arī ir māksla sadzīvot ar tik daudziem cilvēkiem zem viena jumts, bet ir labi. Ir, kas palīdz, sapin bizes un tādā garā. Tiešām, ļooti patīk!

Nu jā, tad nu manīs kā būs ar visu pārējo, ir arī dažādi kuriozi un tādas lietas, nāoš nedēl ekskursija.! :)

Aidāaaa!

svētdiena, 2011. gada 25. septembris

3. nēdēļa laikam :D


SVEIKI! Tātad pagājusi kārtējā nedēļa. Ir bijusi lielika! Atzīmes arī tīri labas, tā ka viss super.!  Vaka arī sacensības bija izdevušās- nu forša man tā komand, ja godīgi. Patīk! Bija jautri, un nospēlējām arī labi.

Šodien sacepta kūka, lai skolā ir ko ēst, tad jau atkal prom!

svētdiena, 2011. gada 18. septembris

Faktiņš!

 Saliec roku pirkstiņus tā, kā rādīts bildītē. Tālāk lasi un rīkojies:




1. Īkšķi ir Tavi vecāki. Tagad pamēģini vienu no otra atdalīt, un tie viegli atvērsies. Tie atverās, jo mums nav lemts dzīvot pie saviem vecākiem mūžīgi. Tagad saliec pirkstiņus atpakaļ kopā.



2. Tagad mēģini atdalīt rādītājpirkstus. Arī tie atvērsies. Rādītājpirksti ir brāļi un māsas - arī viņi ir ar jums kopā un palīdz veidot jūsu personību, tomēr visu dzīvi kopā jūs nepavadīsiet.



3. Vidējie pirksti esat jūs paši!



4. Tālāk mēģini atdalīt mazos [pēdējos] pirkstiņus. Tie arī atvērsies, jo mazie pirkstiņi ir jūsu bērniem, kuri jums ir ļoti svarīgi un kuriem galu galā pašiem arī būs sava dzīve.



5.Visbeidzot mēģiniet atvērt ceturto pirkstu [zeltnesi]. Pirkstiņi, viens no otra negribēs atdalīties, tas tādēļ, ka šie pirksti esat jūs - Tu un tavs cilvēks. Nav svarīgi kas un kā notiks, bet jūs kaut kā - vienmēr būsiet kopā.

ceturtdiena, 2011. gada 15. septembris

2.nedēļa

Nav laiks. Ir tikai mirkļi - ellišķi sāpīgi un dievišķi skaisti.

Nu ko, šodien 4diena, ne gluži kā parasti, kad rakstu tikai 6dienās. Bet nu ātrāk sanāca ierakstīt. Tātad par šo nedēļu:

          * Sasodīti gūta īstenībā- daudz mājasdarbu, kuri tiks darīti 6dienā, bet piedzīvojumi!- daudz!
           Sākot ar Anetes dz/d kr šai uzdāvinājām foršu dāvanu un,protams, vēl veikals ''Austris'', kurā šī gāja ar maximas karti iepiktis, bukletiņi, un vēl dažādas muļķības.
Kūka sejā viņai, no mums, bet tad  arī mums- skarbi. Visi mati bija kūkaini, tā pat kā drēbes.
         
   Tad vizinājāmies ar draugiem pa vakarīgo valmieru un tā, superīgi pasmējāmies.

 Šodien Sigitas 18. Ēdām kūku, tagad šī klubā, mēs te pašas atlikušās ballējamies a pc, un smejamies.

Anetei nav pilns rūķis un tā.


Aii, šonedēļa bija laba, lai aī cik grūta, rīt teātris. Diezgan patīkami dzīvot kojās un skola beidzot man patīk.

sestdiena, 2011. gada 10. septembris



Hei, pagājusi pirmā nedēļa jaunajā skolā, pilsētā, ''mājās'', ar cilvēkiem. Nu lūk. Man tīri labi patīk tas, ko pašlaik daru, lai gan zinu, ka būs ļoti, ļoti grūti. Mūs skolā neuzver kā mazus bērnus, viņi paši saka, ka mēs esam pieauguši cilvēki, un ar mums tā arī runās. Mākslas vidusskolā mums nav tāds stundas nobeiguma zvans, arī starbrīži ne, jo tos va paņemt, kad vēlas- galvenais lai ir darbi. Tur nav jāatprasās, lai izietu no klases, vai kaut ar tējas krūzi staigāt, jo to visu ļauj- lai radošāka un mīļāka noskaņa. Patīkami.















Bet 5vsk, kur māca visas vidusskolas mācības aī ir grūti. Piemēram, 3dienās mums ir 11h pēc kārtas, no 8.00- 17.15 bet tā ir. Patīk daži skolotāji, kas spēj ieinteresēt un neliek iekalt to, kas ir vajadzīgs lai zinātu, un spētu pielietot. Pat tagad mācoties par ''vektoriem'' matemātikā man tas šķiet interesanti- matemātika un man- interesanta? Kaut kas nebijis 9 gadu laikā. Fizika gan ir pilnīgi ''čau'', kkas tur galīgi nepatīk, bet nu nekas., Vēsture- vot tā aī ir forša padarīšana, tas skolotājs tāds aktīvs, lai gan gados- interesanti. Arī angļu valoda ir forša, prasīga skolotāja. Sports- skarbi. Bet nu jā, man patīk.














Kā jau mums skolā teica, mēs pabeidzot šo skolu būsim mākslinieki. Un šī ir jāuztver kā augstskola, jo tieši tā mūs māca. ;)












/Tagad jāiet sapirkt materiāli skolai, tas gan prasa daudz līdzekļu/

sestdiena, 2011. gada 3. septembris

Some day I will be strong.

Mana dzīve nav ideāla, bet es nesūdzos. Esmu sasodīti laimīga!

Nezinu
bet varbūt tiešām mirkļi nav nekas cits
kā kūstošs sniegs: bija nav -
būs cits mirklis citas sniegpārsliņas... es vēroju
pārsliņu ātro izgaišanu nezinot
vienīgi minot:


varbūt arī manu ātro vizēšanu gaistošā mirklī
vēro kāds augstu augstu virs visaugstākās sniegpārsliņas -
kāds
no tik lieliem augstumiem...

kur cīruļiem neuzlidot


(Maija Laukmane)



shoottt

šodien atkal secināju to, ka esot maitai, dzīve kļūst skaistāka.








Soou. Nu jau kā 3 dienas mājās no Valmieras, kurā pavadīju tikai 2 dienas. Bet sagāzti tādi podi, ka var nosaukt, ka šīs 3 dienas, bija manas vasaras noslēgums. ļooti patīkams pat!







Tātad, atbraucu mājās no Valmieras skolas, un izrādījās, ka mūsu vecajai klasei ir pasākums. Nu ballīte. Tā nu pie Top'a satikāmies un jā, nebiju ar dažiem redzējusies pat veselu vasaru, bija par ko parunāt, citi vēl nebija manus matus redzējuši, un visi tie melnie jociņi atkal- ahh!







Tā nu pa lietu aizgājām līdz mūsu hatam, jeb pie vienas klasesbiedrenes uz māju/pagalmu/saimniecības ēku/ jeb kā to visu nosauksim. Lieliski! Tā nu atkal ēdiens, galda tenniss- kurā es paliku neuzvarama, un vienīgais kas ar mani varēja cīnīties bija Pēteris- bet nesanāca šim. He. Tad sarunas, kurināšana, foķēšanās, un visādas muļķības.



Nu neko, gāju projām, lai tiktu uz nākošo ballīti. Ejam, td mums pakaļ sāka skriet kkāds maniaks. Bet es laimīga tiku mājās, jo ir arī tādi draugi, kas atbrauc pakaļ ja ir liella vajadzība (nice)







-----------------------------------------------------------------------



Tāad nākošā ballīte, uz kuru man īpaši negribējās iet bet beigās aizgājām. Annija protams uzjautrojās, tā nu visiem bija jautri. Bet nu jā, tā ir ballīte kuru neaizmirsīšu un kur viss sīkumos nav jāzin. Laikam hits : man uzbruka goviss... [kāda cilvēka pieredze vakarā], un visādi citādi pigori. Ā jā es izkritu no šūpolēm, daudz smējos.! Un dejas.!



Ideāls vasaras noslēgums.!







Mūsu dziesma :)



ceturtdiena, 2011. gada 1. septembris

Tonight will be good time!

All day,all night-watafaaaaaaak?

Hei, cik nožēlojami, šeit iegriezties pēc tāda rakstīšanas pārtraukuma. Galīgi neraksturīgi man, bet tomēr nav tik daudz laika,kā bija iepriekš- interesanti!
Nu jau sākšu sīkāk pastāstīt!: Vasara beigusies, skola sākusies. Šodien tas visu varenais 1.mais! Kojās ievākusies esmu, +/- apradusi arī, bet tā pat īpaši netīk. Biju skolā, to ''gaisa gabalu''vilkāmies kājiņām. Tur iepazīstināja visus ar mums, tad vēl skolotāji,. Mūsu 'kursa audzinātājs- Aivariņš! Tāds omolīgs vīrietis, ar humora izjūtu. Pasniedz mums kulturoloģiju.
Grāmatas jau arī diezgan sagatavotas ir, tas priecē, vēl pāris sīkumi un tad jau būs ļooti jauki :)

Šodien satiku arī vecos bēčus. Un visi saka, ka tagad arī viņiem tā savādāk, ka nav kā iepriekš, kad visi bijām kopā. Nu jāa. Par mani- šie jautāja, kā man tā skolā un tā. Es tikai: ir jau labi:
)  Daudzi nu jau dzīvē redzēja manus matus- teica, ka izskatās labi, ka esmu viens no retajiem cilvēkiem, kam piestāv- priecē. Tad apspēlēju visus galda tennisā- hehehe. :)
Vienīgi kad gājām ar Lienču mājās mums pakaļ nāca kkāds vecis, bet nu tad jau piezvanīju savējiem lai aizved mani mājās hehehe :)

Rīt nav man skolas, tapēc ar savējiem pāris aizšausim līdz vecajai skolai. Un vakarā moš vēl izklaides :) 

Tā man pagaidām iet! Apsolos uzrakstīt šad tad, kā man pa valmieru :)