sestdiena, 2011. gada 10. septembris



Hei, pagājusi pirmā nedēļa jaunajā skolā, pilsētā, ''mājās'', ar cilvēkiem. Nu lūk. Man tīri labi patīk tas, ko pašlaik daru, lai gan zinu, ka būs ļoti, ļoti grūti. Mūs skolā neuzver kā mazus bērnus, viņi paši saka, ka mēs esam pieauguši cilvēki, un ar mums tā arī runās. Mākslas vidusskolā mums nav tāds stundas nobeiguma zvans, arī starbrīži ne, jo tos va paņemt, kad vēlas- galvenais lai ir darbi. Tur nav jāatprasās, lai izietu no klases, vai kaut ar tējas krūzi staigāt, jo to visu ļauj- lai radošāka un mīļāka noskaņa. Patīkami.















Bet 5vsk, kur māca visas vidusskolas mācības aī ir grūti. Piemēram, 3dienās mums ir 11h pēc kārtas, no 8.00- 17.15 bet tā ir. Patīk daži skolotāji, kas spēj ieinteresēt un neliek iekalt to, kas ir vajadzīgs lai zinātu, un spētu pielietot. Pat tagad mācoties par ''vektoriem'' matemātikā man tas šķiet interesanti- matemātika un man- interesanta? Kaut kas nebijis 9 gadu laikā. Fizika gan ir pilnīgi ''čau'', kkas tur galīgi nepatīk, bet nu nekas., Vēsture- vot tā aī ir forša padarīšana, tas skolotājs tāds aktīvs, lai gan gados- interesanti. Arī angļu valoda ir forša, prasīga skolotāja. Sports- skarbi. Bet nu jā, man patīk.














Kā jau mums skolā teica, mēs pabeidzot šo skolu būsim mākslinieki. Un šī ir jāuztver kā augstskola, jo tieši tā mūs māca. ;)












/Tagad jāiet sapirkt materiāli skolai, tas gan prasa daudz līdzekļu/

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru