pirmdiena, 2013. gada 30. septembris

Man nepatīk darīt lietas, kuras es neprotu. Bet pašlaik es mācu dzīvot, lai gan pašlaik šķiet, ka pati to nemāku. Stulbi?- ir gan jā!
Mana sirds lūzt. Vienkārši šķiet, ka kaut kas nav pareizi. Bet kas. Vai arī es 'nerubiju' dzīvi?!

otrdiena, 2013. gada 17. septembris

Tas ir kā 'piedod, bez 'dod', tas ir kā karaliene, bez liene. Un man nākas tev atvainoties par to, ka tik sen neesmu atvērusi šo lapu un ierakstījusi kaut ko. Bet es centīšos to mainīt.

Katram no mums pienāk brīdis, kad jūties pārliecināts par sevi, nesalaužams un laimīgs, bet reiz tas viss var beigties, un tā negaidīti. Zini, nedēļu biju plecs uz kura paraudāt, dienasgrāmata, kurā pierakstīt sajūtas, un ārsts, kuram izstāstīt, cik ļoti sāp. Tā bija. Meitenēm salauza sirdis viņu puiši. Bet tā neaprakstāmā sajūta, ka vienkārši nespēj palīdzēt. Visi vārdi jau izteikti, un negribas jau aprobežoties ar to, ka 'Viņš neatradīs tik labu kā tu', vai citi standarta teksti.
To visu piedzīvojot radās tā sajūta- ak, kā es negribu, lai man būtu jāpiedzīvo tā tukšuma sajūta, tas mirklis, kad viņa roka izslīd no manējās.

svētdiena, 2013. gada 8. septembris

Es būšu eņģelis- Tu mani spārni
Es būšu saule- Tu mani stari
Es būšu puķe- Tu mana smarža
Es būšu grāmata- Tu mans stāsts
Es būšu pildspalva- Tu mana tinte
Es būšu dziesma- Tu mana melodija
Es būšu nakts- Tu būsi manas zvaigznes
Es būšu es un tu būsi mana sirds. Bez tevis es neesmu nekas- ne eņģelis, ne nakts.
Tu kā daļa no manis ko nevar aizpildīt ikkatrs, tā ir, tā bija un tā būs.
/R.B/

svētdiena, 2013. gada 1. septembris

''Nevajag teikt to, kas tā pat ir zināms.'' Laimīgas beigas ir tikai jauns sākums, un vasara savu pēdējo dienu ir nosvinējusi.
Kāda gan tā mana vasara? Sākums, darba pilns, skola, plenērs un volejbols. Volejbola kaislības nerimstas un ir arī rezultāts, Latvijas Jaunatnes čempionātā pludmales volejbolā godam nopelnīta 3. vieta. bet zini, tas tik tiešām nenācās viegli. Smagi zaudējumi, bet cīņasspars nepadoties pie iesāktā. Kaut kas, tomēr, mums palīdzēja cīnīties- vainu nu kolēģu skeptiskais viedoklis, ka tas nav reāli, vai arī bijušās treneres labās domas, ka mēs to spējam.
Nebija jau tikai volejbola kaislības, bija arī ierastās. Ko sauc par simpātijām un patikšanu. Bet ja jau tagad stāstu to, tad kaut kas ir arī beidzies. Bet ja man jāsaka, kāpēc, es pat īsti nezinu, jo nekas arī tā vēl nav runāts, izrunāts, aprunāts.. runāts.. sarakste pārtrūka, tā pat kā viss pārējais.
Un redzi, pēc 17 gadiem apzinājos, ka man ir vienkārši lielisks kaimiņš, jā, sasmaidijāmies un jau nākošajā dienā gājām ārā un tā. Bet manimocīja viens jautājums: ''Kas būs tālāk'', jo ir taču pēdējā vasaras nedēļa, bet tad es tur,  un viņš kur pilnīgi citur. Atbilde bija vienkārša, viss būs labi, tikai sāc man ticēt. Un tā pēdējā vasaras nedēļa bija labākais, kas ar mani ir noticis šajā vasarā noteikti. Katra diena, vakars tika pavadīti ar jauniem piedzīvojumiem. Visa nedēļa kaut kas burvīgs.  Tā nu mēs tagad cīnīsimies ar visu. Un redzi, par pretiniekiem kļuvām par kaut ko ļoti tuvu. Vajadzēja pienākt tikai īstajam brīdim.
Rīt skola. Savā ziņā skumji.
Bet, jaunas iespējas un prāta piepildījums.