pirmdiena, 2010. gada 28. jūnijs

Make me laugh:)



īstenībā ir tik forši pasmaidīt par niekiem. Un neviltots smaids ir pats labākais.
Jā, dažreiz tos smieklīgos mirkļus nevar iemūžināt, vai to darot tie sanāk vienkārši fail, bet atcerēties, ju tā pat atcrēsies.

Jā, šodien bija jautra diena. Viss sākās ar to, ka mēs ar Līvu sarunājām iet uz trenniņu kopā-9.00..Stundu pirms trenniņa. Ir bezz 15 deviņi un Līva man zvana- es nevaru atrast šortus- es nejiešu uz trenniņu. Oukēej, es teicu, ka vismaz jānāk viņai ar mani kko pačakarēties. Viņa no silvas arī atbrauc. Tad mēs staigājām to apli, kur parasti skrienam trenniņos. Visku ko interesantu sarunājām utētē.. Bija jautri arī tas, ka viņa neatnāca uz trnniņu, bet atbrauca ar mani papļāpāt (huggijs par šamējo] ...

Trenniņš beidzās..
Aizbraucu mājās. Saģērboš tā, lai varētu iet ārā un pasauļotos.Bet tad man zvana telefons: tā bija Anete.. Saka, ka viņai vajag mani satikt. Okēj dodos viņai pretīm uz jāņukalnu, līdz turienei viņa vēl nebij nonākusi, labi ejju uz topu, bet viņa iet man pretīm, jau pa otru topa pusi- fail :D [jā, labi ļoti interesanti]. Bet mēs satikāmies, tad viņa teica, ka viņai šodien jādodās kkur teica, lai aizsviežot viņaikādu drēbes gabalu- tad tika darīts [visas manas rozā drēbes (devil)] .. '

Un tā man šī diena taisās uz nobeigumu- domāju, ka pa vakarpusi neko interesantu nenostrādāšu : ))

Tād jau rīt kko uzrakstīšu- rīt sacensības gulbenē!! Un vēl sauļošanās (h) :D

:***********

svētdiena, 2010. gada 27. jūnijs

Think different



Šodien uznāca kkāda dīvaina apgaismība, par to cik tomēr esmu dīvaina. Jāa droši kāds tgd domā - sen bij laiks :D Bet jā stāds nu būs šitāds.
Bija emocijām pilna diena- sacensību diena. Bija gan zaudējumi, gan uzvaras [1zaudējums pārējās uzvaras]. Dabūjām 4 vietu no 12... Bet tad es uzzināju, ka mani reāli nod*** ''draudzenes'', nu jā labi manispēc. Bet uzzinādama, to ka viņas mani nod*** par to, ka es esot teikusi, ka ''Mēs ar partneri esam labākas nekā otra komanda'' es apjautu to, ka esmu galīga sūu** čupa, jo neatceros, ka es kko tādu esmu teikusi! Hmm kā lai es šos vārdus dabūju savā atmiņā? Es gribu zināt, kad es to esmu teikusi :D
Reāli ir sūdīgi šitā. Lai gan daudz neko nēsmu zaudējusi, jo nekad ar pārējām neesmu bijusi diezko labās attiecības- jo laikam domāju savādāk. Manuprāt, labāk!
Neesmu no tām kas dzīvoju dēļ 5dienas vakariem, ballītēm un dzertiņiem. Es dzīvoju priekš ģimenes, draugiem, un dzīvniekiem. Jā esmu dīvainību iemiesojums, bet man tas patīk! Kādēļ pielāgoties, ja esi radīts lai atšķkirtos?
Nēsmu no tām, kas pielāgosies citu kaprīzēm, vai iegribām- bet vienkārši ignorēšu viņus/as. Man galīgi nav svarīgi cik skaista, gudra vai sportiska liekos cilvēkiem, kas mani pat lāgā nepazīst! Un arī tie cilvēki, kas domā, ka mani tik labi pazīst maldās- jo mani neviens nepazīst :D
Ja zinu, ka nebūs labi tad nedaru. Lieki neriskēju. Nesazinos ar cilvēkiem, kuri vienkārši mani neizprot. Neapmeloju- ja tā nav bijis :D Bet pats labākais ir tas, ka baumas agri vai vēlu atnāk pie manis- saki ko sacīdams, apdomā galu! :))

Bet man patīk būt laimīgai ar savu blondibrūno matu kušķi uz galvas, 2 acīm, 2ausīm, kājām, rokām un visu, kas man ir. Ar ģimeni, draugiem, radiem un visiem citiem.

Bet nav vērts man līst citiem dīii****, lai iepatiktos- jo man ir vajadzīgi ienaidnieki- lai dzīve interesantāka. Un principā jau nav cilvēku, kuri man nepatīk- man nepatīk viņu attieksme- bet kāda attieksme būs pret mani- es negaidīšu došu pretī ar 4x4 :D

Vispārībā- Esmu laimīga ar visām savām dīvainībām, lai dzīvo laimīgi visi cilvēki kuriem es liekos bišs (dunno) , bet padomā kāda ir visa tava banda [hahh- paši droši nodī*** viens/a otru] fail juums :D

Esmu laimīga- si arī tādu tu♥

piektdiena, 2010. gada 25. jūnijs

Sapņi lido

Kārtējā'vasaras diena, kas pagājusi gandrīz nesākusies. Bet tikuntā nekas prātīgs nav izdarīts.
Ehh cik tomēr labi ir neo nedarīt un vienkārši atpūsties šupuļtīklā un domāt. Domāt, bet neko neizdomāt.
Un vēl jautrība, ka incis nejiet. Hmmm incis ir internets :d . Tomēr mani vismaz skypā izklaidēja cilvēki, ar kuriem ir interesanti runāt bezjēdzības :))

Paldies jums :))

ceturtdiena, 2010. gada 24. jūnijs

Pēc Jāņiem

Nu jau atkal aivadīti kārtējie ''līgo''. Man viņi tādi- ne šādi, ne tādi :d
Reāli visi svētki pavadīti guļot. Lai gan iepriekš pabraukājām pa smilteni kko paskatījāmies, tad uzcepām sašļiku un tad skatījāmies tv.

Bet apbraukājot pilsētu varēja redzēt tik skaistas debesis mmmm, bet protams man nebija l'dz fotōaparāta :d .. Bet visumā var iztikt :))))

svētdiena, 2010. gada 20. jūnijs

3dienas- pārvērtās, par vienu lieLU :d

Ajjj 3 dienas no vietas visādādi pasācieni, īstenībā jau 4 lkm.

1.dienā sacensības Cēsīs- 4 vieta :D
2.Izlaidums un pasēdēšana :D
3.Brāļa dz/dar draugiem. [diezgan interesanti, ka 1nos naktī pie mana loga dzied ''daudz baltu dieniņu'' :D
4.'Šodiena- svinam brāļa dz/d- kā pienākas ;D

Uhhh tādas dieniņas- odi sakoduši, bet ir viss baiigi labi :)))))))

otrdiena, 2010. gada 15. jūnijs

Summers



Hayyiņš...

Tātad: Šodiena tāda samērā garlaicīga bijusi. Neko prātīgu tā pat nēesmu sadarījusi, vienīgi dzirdējusi kā mans suns rej- pa tiešām nebiju to dzirdējusi, jo viņš rej tikai tad, kad kāds svešinieks ienāk pagalmā. Tad nu bija šitā:

1. Ienāca pagalmā ģimenes draudzene, ar savu mazo dēliņu ♥ Un mans suns sāka dikten riet- tiešām diezgan pamatīgi :D Uhh- nezkā citi svešinieki-tiešām svešinieki tiks manā mājā (devil)

Veēlāk vēl šo to ierakstīšu :D

bučāas ;)


Tikai žēl, ka neviens šamējos tekstus nelassa, bet nu vienaalgā :)

pirmdiena, 2010. gada 14. jūnijs

Džerij Līi- kur tu esi?

Kārtējā piekusuma diena ir jau gandrīz pagājusi. Šodiena iesākās ar trenniņu, un turpinājās ar braucienu uz ''tīrumu''.. Jā- bija man līdz mans suns- Džerijs Līi, kurš visu laiku vēlējās ar mani skraidīt, pa pļavu.. Uhh spēlējām futbolu, tad kko bezjēgā skraidījām pa pļavu, tad viņš iebēga kkādā miežu laukā.. Un tā 3 stundas mēs tur sabijām!
Man jau kājas tagad jau liekas metamas, kur nu vēl padomāt, kādas viņas būs rīt :D

Jā tāda nu bija mana dieniņāa :D :**

svētdiena, 2010. gada 13. jūnijs

Šodiena- vakardienā!


Ehh- vakar neko nesanāca ierakstīt, bet īsumā par to dienu:

1. Biju valmierā- staigāju pa valletu, kā jau parasti kko nopirku :D [īstenībā nebija tur nekā ievērības cienīga]

Bet šodien biju uz kartingtrasi skatīties kā brālis un citi tur brauc ar saviem uzčinītajiem vāģiem..
Bija diezgan vējains, bet tas jau mani netraucēja šo visu pasākumu vērot..
Pārsteigums man bija tas, ka ierudzīju, kaā tur piedalās 12gadīga meitene- kūul, es arī gribētu :D [jā, tas man ienāca prātā] ...
Beigu, beigās viens no šoferīšiem nenovaldīja savu autō un grāvis viņu sagaidīja ar atplestām rokām, bet paldies Dievam nevienam nekas nenotika :)

Jauku dienu- lai gan ir jau 14.30 :))))

sestdiena, 2010. gada 12. jūnijs

''simpsons''


Heyy*

4dien bijām izgājušas ārā ar Aneti. Gāju viņai pretīm. Esmu pie puķuveikala un pretīmnākošais puisīts [apmēram 5 gadi] skatās uz mani un rāda ar pirktu - ''Re, kur simpsons''. Tas izklausījās tik jauki♥ .P.S. man uz krekla bija ''megija'' no simpsoniem. :)

Vispār diena bija izdevusies, sākot ar pļāpāšanu, un beidzot, ar foķēšanos :D

Tad nu lūk viena no bildēm :D [^]

sestdiena, 2010. gada 5. jūnijs

Ko nozīmē tava acu krāsa?



Īstenībā šito nezināju, bet jā- diezgan interesanti :D
Pelēkzilas, zilas acis- Cilvēku nekad nenomoka iekšējas šaubas. Viņi ir uzstājīgi un impulsīvi.

Brūna acu krāsa- šādi cilvēki māk patikt apkārtējiem. Laba atmiņa un spēja skaidri spriest.

Zaļa acu krāsa- Uzstājīgi un čakli cilvēki, prasīgi gan pret sevi, gan pret citiem.