sestdiena, 2010. gada 24. jūlijs

Diena- labākā ;)



Vienkārši lieliski pavadītas pēdējās 2 dienas (sun)
Sākot ar to, ka vietā kur bijām nebija zonas- tādēļ neviens mūs netraucēja.

Tomēr ir tik labi apzināties, ka man jau 2 gadus blakām ir tik forši, mīļi un visādi citādi forši cilvēciņi. Nu jau būs pēdējais gads visiem kopā, tomēr es domāju, ka tas tomēr nebūs pēdējaus, jo tik superīgus cilvēkus nevar pamest (devil)

Ir tik forši aizbraukt lietainā, negaisa dienā uz laukiem- īstiem laukiem, kopā ar savējiem. Šo dienu/nakti mēs visi kopā pārvērtām par piedzīvojumu. Sākot ar ēšanu[protams], tad ar peldēšanos Gaujā[vienkārši ideāli], šļakstīšanos ar šļūteni, lēkašanu, pa batutu, ''kartupeļu'' spēlēšana.. Aii vienkārši ideāli. Naktī arī bij jautri- sākām ar sarunām, tad spēlējām aliasu- tur visi varēja izpausties.. Tad jau kāds paspēja atlūzt.. Bet tad jau pēc laika visi bija moži utt.. Tie kas gribēja gulēt to nevarēja- jo mums bija modinātājs-- pēteris2000 - bet tas jau ir cits stāsts[tagad pa nakti es lkm runāšu ''celies, nevar gulēt''] :D
Rīta peldes Gaujā, atkal jau kādas izklaides, ēšana, peldēšana un tā visu laiku.

Ir vienkārši ideāli apzināties, ka mums ikdien blakus ir tik saprotoši, jautri cilvēki ;)

Vismaz nevienam nebija bail no zibens :D Jo jūs visi bijāt man blakus..
Un mazais Kārlis vienkārši in love :)) [tik jauks bērns].. Bet tu Jāni [ līd zem gultas ai ai ai ] :d


HEI- PALDIES MĪLĪŠI, PAR ŠĪM 2 LIELISKAJĀM DIENĀM- TĀS BIJA NEAIZMIRSTAMAS, UN PAVISAM VAJADZĪGAS. Paldies, ka esat blakus man vienmēr ;)


Vienkārša dziesma ko tikko dzirdēju pa rādiō- bet derēs: http://skanas.lv/ivo-fomins-ari-tev

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru