sestdiena, 2011. gada 31. decembris

Šī gada kopējs izvērtējums [2011]

Nu ko draugi- jā, tagad es jūs tā atļaujos saukt, jo lasot šos ierakstus jūs par mani zinat nedaudz vairāk, kā ikdienišķs Latvijas iedzīvotājs, lai cik banāli tas arī neskanētu. Un tomēr, no manas puses šis ieraksts būs pēdējais- šogad!  Noslēgsim šo 2011. gadu uz,cerams, patīkamas nots! :) Bet tagad manu domu atspoguļojums- jā!

Pāršķirstot galeriju lapeles dr.lv albūmā spriežu, ka gājis diezgan krāsaini, visnotaļ. Jo ir gan pozitīvas bildes, gan arī ne tik, bet vairunā jau pozitīvas. Laikam tam tā jābūt, ka šajā gadā vairāk tika iegūts nekā zaudēts manās aprindās.

Droši vien ieguvu daudz atziņu par sevi, sapratu kāda patiesībā esmu, ne vienmēr tas bija labi, bet tomēr. Vairāk laika pavadīju ārā. Neskaitāmās vakara pastaigas ar Anniju, riteņa tripiņi gan ar Anniju, gan Sintiju. Nogurdinošie trenniņi volejbolā un uzvaras garša sacensībās, gan zaudējuma rūgtums. Vēlme uzvarēt un nepadoties. Spēja sastrādāties komandā. Jā, tas man deva daudz, spēcīgi nervi, jo sports māk spēlēt uz jūtām, un uzvar tas, kurš nepadodas šajā spēlītē. Ar Anniju bijām kādas 8 latvijā, ja nemaldos. Bet ar Sintiju valmiera beach spēlēs godpilnā 3 vieta. Pat medaļa lepni karājas pie istabas sienas un atgādina siltumu, un smiltis, kas simbolizē volīti.

Karstā vasara- vēl tevi mīlēt. Volīša braucieni ar dāmām bīčā, gan atpūtas braucieni ar brāli un mūsu draugiem. Picas pasūtīšana pa ceļam no jūras, daudz smieklu, ļoti daudz!
Ugunīgās ballītes, kurās ar mani vienmēr izklaidējās Annija. Ieputojām sevi putu ballītē, ar kuru saistās vēl smiekli, gan iekļūšana pūlī no apsargiem, gan ''lampiņas'' nu tās tumsā spīdošās un visi tie sūdiņi, kad iepazināmies ar pārdevēju un sākām bazarēt, un tā, gan...
Izdejojāmies muzikantu saieta ballēs, sapazināmies ar daudz  interesantiem cilvēkiem. Arī mūsu saraksts, mazās derības, kas jāizdara katrai tika paveiktas. Tagad par to nāk pozitīvi smiekli, tad viss bija mazliet biklāk, bet smieklīgi visnotaļ arī.

Izlaidu sevi no skolas. Patīkamas atmiņas atkal. Man bija interesanti, jautri klasesbiedri, kas ik pa reizei pietrūkst ikdienas rutīnā. Viņi bija lieliski, un kopā darījām lielas lietas. Paši foršākie puiši mums bija, kas vienmēr gāza kalnus, parādīja visiem labākos priekšnesumus ar daudz humora, kopā mēs aerobikas skatuvi iekarojām, kopā bastojām matemātiku, kopā nerunājām visu mācību stundu, kopā- mēs kļuvām par gudrāko klasi skolā. Mēs tik tiešām bijām viens par visiem, un visi par vienu, jo viens otru aizstāvējām pat direktora priekšā, tie bija labākie bēči kādi jebkad bijuši man, es tik ļoti viņus mīlu. Ballītes kopā mums bija lieliskas, garās peldes gaujā, turēšanās roku rokā, kvadracikli, sniega kaujas ziemā, bildes, atzinības, sports, māksla. Centība. Mīlestība- spēks!

Ieguvu ļoti labus draugus no brāļa draugu pulka. Ugunīgi vakari mums bija, smiekli. Pat tagad jaunajā gadā mani aicina ciemos, kas var būt vēl patīkamāk, ka viņi neskaita gadus, bet cilvēku pašu.
Volejbola vakari ar viņiem, Jāņu svinības, balles, braucieni..

Iestājos jaunā skolā arī, kur pirmo pusgadu veiksmīgi noslēdzu. Man gāja grūti, bet turpmāk ies vēl grūtāk. Dēļ mākslas volejbols tika pabīdīts malā, kas man ir ļoti žēl, nu tā, ka bija tā jādara. Bet laikam kaut kur zemapziņā es esmu sev ielikusi pamatu tam, par ko man būs jākļūst. Dēļ sava veida pārcelšanās, pa nedēļu, tika pamestas gan mājas, gan draugi, gan viss pārējais, kas galvā radīja lielu jucekli, bet tas atmaksājās. Es ieguvu kursu, kurā visi, visi grib mācīties, kurā visi cenšas sasniegt maksimālo. Tā nav skola vārguļiem, tur vajag dzelzs nervus. Pāris asaras katram ir notrauktas dēļ slodzes un negulētajām naktīm, bet ja jūs zinātu kāds gandarījums ir tad, kad redzi ''i'' un sekmīgu atzīmi e-klasē- tas ir neizmērojams prieks. Kad tavs darbs tiek ievietots kaut kur plašākai apskatei, un tā. Tas ir gandarījums, un tad apjaut to, ka ir to vērts. Un tomēr, pat mani dažreiz māc šaubas, un domas jaucās- vai tas ir pareizi, ko daru, bet laikam jau ir, ja jau tā izlēmu. Un vismaz tagad es apjaušu kas patiešām ir draugi, un kas ''kūla tukšus salmus'', kad teica: ''kad būsi prom, es braukšu ciemos un tā tālāk''. Muļķības, bet tagad es esmu ieguvusi neizmērojamu pieredzi, no jauna iepazinusi sen nesatiktus cilvēkus un ieguvusi labu draugu!

Bet gada nogalē bijām arī stokholmā ar radiem, bija skaisti tiešām!

Es nespēju uzskaitīt visu, ko vēlos. Bet 2011 bijis labākais, un piedzīvojumiem pagātākais gads. Paldies tev!
Un jau pa visam drīz atkorķēsim šampanieti, šausim raķetes, un vēlēsim viens otram laimīgu Jauno- 2012 gadu.! Cerams, ka arī šī gada beigās es varēšu teikt- ka tas norāva jumtu. Es neapņemšos dzīvot savādāk, jo es dzīvošu- vienkārši, skaisti un skaļi♥ ! :) Laimīgi man un jums! Tiekamies ballē- ieskandinam to Jauno!

trešdiena, 2011. gada 28. decembris

Uz brīdi aizmirstībā sauc!

.... lai tu beidzot mācētu redzēt neredzamo..

Mani Ziemīši ir jau labu laiku kā pagājuši, bet man tie tiešām bija varen mīļi- bez liekuļošanas. Smuki pasēdējām pie eglītes, parunājāmies. Un tad ome sāka stāstīt, par viņas mīļākajiem ziemassvētkiem kādus viņa atceras. tas bija pat to: '' Jūs ar brāli maziņi stāvējāt un dziedājāt pie eglītes ''zvaniņš sakan''. Tas bija tik ļoti skaisti, kā jūs, mazie, ar neviltotu dāsnumu to darījāt. Tu,māsa, dziesmu dziedāji ātrāk un tik ļoti cerēji, ka brālis dziedās to pašu, tas bija skaisti'', tā teica omīte. Un man, man asaras acīs, jo es neatceros tādu gadījumu, nu varbūt miglaini, bet fotogrāfijas gan par to stāsta.
Liels gandarījums bija arī par to, ka visiem patika dāvanas, ko bijaām sarūpējuši viens otram, cik jauki patiesībā. Un tomēr, pierādās tas, ka galvenais nav tajā, cik dāvanas ir dārgas, galvenais lai tas nāk no sirds, un kāds ir domājis par tevi, tieši mirklī!


Bet pēc dienas, jau devāmies ar brāli ziemassvētku koncertā, jeb izmantoju viņa dāvāto biļeti uz okartes skatuves koncertu. Man jau ļōoti tiešām patika! Tas koncerts bija labu labais- vismaz priekš manīm. It sevišķi, ja to var darīt ar kādu mīļu cilvēku kopā!

Prieciņš, ka kāds varbūt nāks ar mani uz NY balli, tiešām sen nav viena jaunkundze satikta, un dikti jau pietrūkst!

Un prieks, ka man ir Sigita, ka kopā varam smieties un raudāt, un jā, es tiešām priecājos, ka valmiera mūs saveda kopā! Labs draugs man ir, labs!

Un vēl ir prieks, par daudz ko! :))

Jaunā gadā, lai rodas jaunas domas, un jauni piedzīvojumi! :) 

piektdiena, 2011. gada 23. decembris

Kristmas taim



Like how it feels!

Mīlu sniegu, daudz sniega. Nu labi, bišķiņ sniega, šajos ziemīšos noteikti man vajag, bet nezinu pat kādēļ bet esmu ļoti, ļoti laimīga, un ir man arī tā sajūta, nedaudz, bet ir!

Skola +/- veiksmīgi piebeigta, tas priecē viennozīmīgi. Bet kā mēs iesākām savu brīvlaiku? Ar sidžu un ritu maucām ballēties uz Viesturu vidusskolu. Bija superīgi, ritīgi iztrakojos un izdancojos, vienkārši ritīgi awsomīgi bija, pēc balles biju ritīgi piekusi, kā vajag. Tad palīdzēju grupai sanest mantas uz mašīnu un tādā garā, tad nu mani vizināja mājās, pasmējāmies un bijām jau smiltenē, gāju gulēt.
Šodienu gan iesāku ar friziera apmeklējumu, kur mani apgrieza, tā, kā tas bija vasaras sākumā, atkal nepierasta sajūta, bet feini jau, feini. Tad gāju ārā ar aneti, ļot, ļoti sen nebiju viņu satikusi, un ziniet, pietrūka jau laikam. Daudz daudz izstaigājāmies, izrunājāmies sen nerunātas lietas, atcerējāmies vasaru, eehh lieliski. Gājām iedzer tēju, un tad piezvanīja, arī sen neredzēti draugi. Bijušie klasesbiedri 2 aicināja ballēties, bet nu tā kā es jau ar Neti biju ārā, nekas neatlika, kā maukt šim pie mums. Tad nu mēs dzērām tēju, šie spēlēja bilijardu, un daudz smējāmies, sāku atcerēties vecos laikus, kad vēl gājām kopā, visi tie negantie jociņi. :))
Bet tad bija laiks atvadīties. Aizgāju pie mammy uzsitu bazaru un gāju mārtiņam atdot zsv paciņu, ko šis pie manis atstāja, tad satiku ''savu draugu'' kā mammy mēdz šo dēvēt. palūdzu, lai aizved mājās, šis arī aizveda, lieliski! Nu ko esmu mājās, garīgais lielisks.
Drīz ar brāli rotāsim to kristmasu trīi. :) Me ir sajūsmā..!

Priecīgus un mīļus!

sestdiena, 2011. gada 17. decembris

How cool is that!?

Students pat pēdējo brīdi atliek uz pēdējo brīdi!

Hei yoo! 
Tātad aizvakar galīgi nebija vēlmes kaut ko darīt, un truli sēdēt interneta vidē arī nebija jēgas, tā nu sāku skatīties filmu. Sāku ar kaut kādu senu Hannas Montanas filmu. Īstenībā nebija tā, ka nepatika, varēja diez gan daudz vērtības saskatīt, un tas man ir galvenais. Bet,protams, man jau nepietika ar vienu filmu šajā vakarā, tā sāku skatīties ''Mean girls2'', vot tā filma gan man patika. Ritīgi aizraujoša. Beigu beigās sāku skatīties arī ''last song'' bet tai tiku tikai līdz 30 minūtei. Bet noteikti turpināšu skatīties. :)

Tā nu vakar pēc skolas sagaidīju brāli līdz man atbrauc pakaļ. Tas bija sasodīti feini. Staigājām pa valletu, meklējām šim drēbes priekš balles, atradām arī. Pēc tam pēc viņa vēlmes gājām ēst, teicu, lai ejam uz bastionu. Šis uzsauca man, hihi kjūt! Tā nu sēdējām un ēdām, ritīgi šiki un tā, es nezinu likās, ka mēs baigi pieauguši esam, un tik runājām, kā nu mums gājis un tā. Likās, ka mēs nedēļām neesam tikušies. Parunājām par ziemīšu dāvanām vecākiem, paši sev un tādā garā. 
Pa ceļam uz manām kojām atkal atcerējāmies vecos laikus, kad uzgriezām kādu smieklīgu dziesmu uz skaļāko, un smējāmies. Ahh. Un tomēr, atpakaļceļā atkal ālējāmies, bija ļoti forši atkal!

Unun un jātnieki uzarēja o!skatuvē. Nu mēs ar Sidžu esam laimīgas! Yīihā!

Šodien gan ir tas pēdējais brīdis, kad pabeigt visus darbus, lai arī cik muļķīgi tas neizklausītos- skarbākā nedēļa varēs sākties! Man bail ja godīgi!

otrdiena, 2011. gada 13. decembris

Life



Šodiena! Bija diezgan lieliska, nu labi, nevis diezgan, bet lieliska jā! Pēc skolas aizgājām līdz centram, paēdām hesītī un staigājām pa ''Valletu''. Iečekojām ziemīšu dāvanas. Tad jau atbrauca pie mums draugi. Un aizbraucām, parādījām mūsu skolu, kojas, tad hoķis VOC'ā. Tas točna bija smieklīgi, bet nu jā, auksti diezgan arī bija. Vijciems zaudēja Sedai, bet tas nekas, bija lielisks vakars. Daudz smieklīgu sarunu un jāa, viss bija čotka, visādā ziņā :)


;* :))

pirmdiena, 2011. gada 12. decembris

There is no point.

Heijā, heijā! Lieliska pirmdiena! Nūu, iespējams, ir laba, lai neteiktu vairāk.
Sākšu ar šodienu.:
Gāja labi, jo angļu valodā bija ieskaite kuru es noliku, tiešām lieliski, vairs nebūs jāuztraucās par to, arī datorgrafikā pabeidzu savu logo- firmas zīmi, jeb kā to pareizi nodefinēsim, karoč mana zīme, kuru pēc tam printēs uz līmplēvēm, tad tur graizīs un jā, būs čotka! Tad nācu uz kojām. Jau kādu stundu esmu viena šeit, jo pārējām, manējām vēl stundas, bet tas jau nekas, drīz jāsāk ķerties pie darbiem, jo tie krājās un krājās, un krājās, un laiks tik sarūk... Bet tas jau nemaina faktu, ka nākošnedēļ ir skate- ouu šīit! :D

Par nedēļas nogali!

Tā bija, ka liela vēlme aizkulties līdz ballei un tur paballēt noteikti bija, un ja ir vēlme, ir jāmēģina atrast risinājums, kā uz turieni tikt! Atradu. tētiņš aizveda un atstāja mani ballē. satiku Sidžu un Alisi un laidām ballē iekšā. Pa ceļam līdz zālei satiku vēl pāris foršus cilvēkus. Aizgājām pie galdiņa, sapazinos ar cilvēkiem, kaut ko pasmējāmies un gāju dejot. Daudz dejot, un daudz, un vēl daudz. Dažreiz tas pat šķita nāvīgi, ja sanāk dejot ar cilvēku, kam tas īpaši nepadodas. Nu labi, es jau pati neesmu nekāda dejotāja, bet tomēr, eolikas popūrijs, ar tādu cilvēku bija diezgan šīzzo, bet nu izdarīju. :) Tad jau gan atlikušais vakars ar citiem dejotājiem. Daudz deju, daudz smieklu un pozitīvu emociju.
Nedaudz paķiķināju par citiem cilvēkiem, par kuriem zinu pagātnes nedarbus, un tagad tas tiešām šķita visnotaļ uzjautrinoši. Neteikšu, ka arī uz mani neskatījās, bet tam jau iemesls bija tāds, ka dejoju ar tās čikitas ļoti pazīstamu cilvēku. .. Bet kāda gan tur šķirba. Tā man gāja, brālis bišķi pa ātru atbrauca pakaļ, šis tas pietrūka, bet nekas...

Un un un tagad atkal jāķeras klāt darbiem, kas mani moka, vēl šito nedēļu. Uhtīi. Bet kā teica, kāds cilvēks draugiem.lv dienasgrāmatā: Ieteikums tiem, kas mācās mākslas vidusskolās un grib normāli beigt šo pusgadu: "Nedomājiet par visādām blakus hu*ņām (kā, piemēram, mīlestību), jo tā ir tāda draza, no kā labāk turēties pa gabalu."


Jādomā par cīnīšanos līdz galam, vēl nepadošos, vēl ne! Uzmanību veltu tikai darbiem. Gandrīz tikai darbiem.!:D 

otrdiena, 2011. gada 6. decembris

Tā vienkārši.


Nu ko. Skolas diena ir sen jau garām, un drīz jau tuvojas nākošā skolas diena, bet tas jau nekas! Bet šodien galīgi sagruzījos par to, ka man nespīd paspēlēt ar atkal foršiem cilvēkiem. Cik nožēlojamas spēles, cik nožēlojams garastāvoklis.

sestdiena, 2011. gada 3. decembris

hehe un hi hi

Jo mums tā patīk!

Hei, hei, kārtējā skolas nedēļa ir noslēgusies, kas mani tiešām priecē.  Bet varen lieliem soļiem tuvojas skate, kura atkal,manuprāt, būs traka. Uhhtī. Man vēl tik daudz kas ir jāpaspēj. Opā!

Bet kā gāja 5dien? Lieliski. Ar Aneti skolā smējāmies, daudz smējāmies. Mums literatūrā bija jātaisa kkāda luga, kurā jau smējāmies. Tad aizgājām līdz hesim, kurā vēl arvien smējāmies. Tad uz 5vidžu aizgājām. Matemātika- vispār neko nedarijām, tikai smējāmies par to kā citi cilvēki izrunā e. Nu tādos vārdos kā- Enkurs. Nu kur tā savādāk jāizrunā. Tad sākām domāt stāstu ar tiem interesantajiem E. Es esmu enkurs. Iekāpu mēslā.. Tā līdz asarām pagāja mūsu matemātika. Protams, informātika jau nebija savādāka, bet tas jau nemaina faktu. Man ļooti patika!

Bet nu tad jau aizbraucu mājās un man zvanīja un zvanīja, ka jāiet ārā, bet nē, es negribēju jo ārā bija vareni slapjš!!

 :)