ceturtdiena, 2012. gada 2. februāris

It's getting colder now

Sveiki mazie rupuči, šai tiešām aukstajā dienā. Lai sasildītu jūs uzrakstīšu kā man iet, un kaut ko apmēram tā!
Nu ko, skolas laiks ir un paliek skolas laiks, kad agri jāceļās un pa šito auksto laiku jātuntulē uz skolu pāris kilometri, tomēr vairāk vai mazāk tas mūs neattur no jautrības.
Stundas tiek aizvadītas ļoti pozitīvas. Matemātikās Edzīts,protams, izceļās ar ''gudrību'' un saka skolotājai - ''nu nedzen!'' 
Arī mums ar Kiču un Elī ir interesanti, lai gan visu pierakstu tā pat neko nesaprotu, jo no viņas stāstījuma ir grūti kaut kamī iebraukt, bet nekas... Skolotāju portreti tiek zīmēti uz nebēdu, un vēl manis apraksti arī tiek rakstīti- un tie ir sasodīti mīļi. - bababababbaalllīte ar litru šņabja un litru spraita, nesaprotu kādā sakarā, bet lai paliek, tik feini bija.
Jā, man tagad priekšā ir daudz darbu, jo drīz jau skate- kas atkal liks padarīt vairāk nekā ierasts, tāpēc jācenšas vairāk, nekā ierasts!
------------------------------------
Bet tagad par ikvakara nodarbi no 20.00-21.00 tiek uzskatīta radivalmiera ''YES'' klausīšanās, kur me sūta sasodīti mīļus un smieklīgus vēlējumus maniem mazajiem, foršajiem draudziņiem! Jā, daudzi no manīm saņēmuši šitādus sveicienus, un man arī ir tādi daudz daudz saņemti, un tas silda šajās aukstajās dienās.
-----------------------------------
Vakar arī ir dažiem čilīgiem cilvēkiem bijām pavizināties un parunāties. Pie kojām šamējie gaidot mani vēroja ''Laumas'' skaistos dejošanas priekšnesumus- smieklīgi! Bija foršs vakars- ļoti! :)

Arī motivācijas vēstules veselas 2 ir uzrakstītas- tad jau manīs iznākumu! Un šodien skoliņā neesmu, jo ir auksts, bet tas nekas, arī mājās tikšu jau šodien- lielisskii!!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru