ceturtdiena, 2011. gada 28. jūlijs

Man bail :D

Ou jā, pa ilgiem laikiem es šeit kaut ko ierakstīšu.
Tātad man šitās dienas ir bijušas varen aizņemtas, bet nu par visu:

Ar Anniju atkal bijām sačos. Pirmā spēle pazaudēta, pēc tam bija kauns, ka tādām var zaudēt. Bet nu pēc tam saņēmāmies un uzvarējām. Tā cīnijāmies, cīnijāmies un aizcīnijāmies lai spēlētu par 3-4 vietu. Un jā, sākās negaiss. Tas bija šīzīigi un ar to negaisu saistīti visādi smieklīgi atgadījumi: )

Bet vakar ar Līvu bijām Blomē. Arī tur sači- tikai tādi, nu sēņumači. Bet mums gāja ritīgi labi, patiešām, kopā baigi labi spēlējās, un beidzot man serves bija labas.  Tā nu arī tur cīnijāmies un uzvarējām dažus. Tad mums iedeva iesauku- Sporta izlase. Un bija arī uzslavas, ka labi spēlējām :) Tā kā vienā spēlē bišķi raku, mana iesauka- lāpsta. A Līvai -Cikira. jo jautāja, cik ira rezultāts. Un komandas nosaukums-- racējlāpsta, tas visu izsaka :D

Šodien ciemiņos pie Annijas ar riteņiem, būs labi! Atkal kāds piedzīvojums!

Šodien ar vienu norunāju 30minūtes, wtfāak.

Eeend jā- 6,7dien mači! Turāas!

pirmdiena, 2011. gada 25. jūlijs

Ome būs dusmīga!


Ou jā, šī diena bija vienkārši āasooom, lai neteiktu vairāk! Ideāli, ideāli,ideāli! No trenniņa paņēmu brīvdienu, normāli izčilojos pa rīta pusi, tad ar aneti sazinājāmies, un laidām pa pilsētu. Aizgājām, līdz Skrodeļkungam pasēdējām un gājām atkal uz pilsētu. Izdomājām, ka jālaiž peldēt, tad jā, aizgājām pateikt manai mammiņai a mēs laidīsim vakarā peldēeet, un tā arī darijām! :) Okēe, tad gājām ar Anetīi uz silvu. Viss forši, normāls čills. Tā kā šamējai bij jāiet uz pāarty'u šodien, tad nu iepatikās viņai manas drēbes- krekls ko nopirku vakar un mani šorti. Un tad nu es varēju izčekot viņas skapi un jēees, tur bija kkas ņammīgs. Paņēmu čilīgu kreklu, džempi, bikses un vēl kleitu- tā man priekš foķēšanās. Jēs, jēs, jēes! Tā saģērbāmies, sacacojāmies un laidām. Sagaidījām savējos, kad mums atbrauc pakaļ un goo. Niedrājā bija pretīgs ūdens īstenībā, un es daudz nepeldēju, tik garlaicīgi, bet jā, pabazarējām. tad braucām atkal uz dzīvokli un parunājāmies. Protams, tur bija ledusskapja kaste, kurā tika ielikta mana soma, un liecoties pēc viņas, mani gandrīz iegrūda kastē. Superīgi! Tad manas kurpes kkur paslēpa. Un tapēc es gāju uz virtuvi koliņu dzert.
Jēeziņ, kā mēs ar Anete&Agati dziedājām un rēcām, par boobies, kas ražoti ķīnā un latvijā, un jā, mēs bijām aaasoom. Šie domāja, ka mēs sapīpējušās, bet noo mēs bijām vienkārši lucky.
Tad ar Anetii noslēdzām vienu dīilu. Tad vēl uzsitu bazāru baigi ar vienu.
Aii es esmu jautrā. Viss forši. Vairāk tādu laimīgo dienu!

Look at all the lonely people

Dzīvot nozīmē cīnīties.


Kārtējā vasaras diena! Bet šī tāda pagaidām izdevusies. Piecēlos 8 un izdomāju, ka šodien trenniņš nebūs domāts man. Nu neko, sāku čillot. Ieslēdzu radiovalmiera, kā jau katru dienu, sāku taisīt ēst, paēdu, uzlaoju nagus, un ir tikai 10. Ideāli, ko lai saka, cerams, ka visa diena būs tikpat izdevusies!

Bet par aizgājušajām pāris dienām: Vakar biju jūriņā, tik forši. Bija lieli viļņi. Protams, man bija jāmēģina pārlekt viena pāri- nesanāca, ielecu tieši vilnī iekšā, nu neko, ausis pilnas ar ūdeni, pati pēc tam smējos.  Bet forši pasauļojos. Nebija daudz cilvēku, tas arī normāli, nebija saspiesti. Vienīgi bija kkādass omīgas tantes, neviena jaunā. grrr.  Atpakaļceļā valmierā nopirku jaunu peldiķi un džempīti, un gredznus- ahh, kā man patīk gredzeni :D

Domājam tagad kaut kad ar draugiem laist uz jūriņu vēlreiz. Tad rīt man ir sači. Un arī 30 un 31. Baigi traki. Šogad bijuši daudz sači. Bet pavisam ātri tuvojas Augusts. Pēdējās sacensības- fināli! Ouu gāāšš! Vasara arī iet uz galu, bet ir laba. Daudz pozitīvu emociju. Tikai tagad mēģināšu atrast tās dažas lietas, ko es biju plānojusi izdarīt šajā vasarā un paskatīšos vai kaut ko vispār esmu īstenojusi! :)



piektdiena, 2011. gada 22. jūlijs

Ou jāā!!

Bļāviens, cik krāmīgi, ka visi šokējas tagad par maniem matiem, o beidzot uzdrīkstējos dr.lv ielikt šos.  nedēļass to nebiju darījusi, bet nu beidzot jau sanāca. Traki, traki :D

Viss forši, ar Aneti ārā gājām, papļāpājām un 7dien atkal jāiet laikm, bū sbaigās runas un tā.
Un jā, sacensībās ar Anniju forši nospēlējām, dažas spēles gan bija neciešamas, bet es pati tur nočakarējos, un jā, sanāca būt 3. ietrūka 2 punkti, lai cīnītos par 1/2 vietu.

Ārā tiešām ir karsts, un tas ir daļēji patīkami.

Ar Aneti briest plāni, par jūru, nierāju un jamm :D

pirmdiena, 2011. gada 18. jūlijs

remmuS 1102


Burvju feja, tev smird seja!! /Juris 3 gadi/

Man šo ierakstu gribējās iesākt ar kaut ko visnotaļ pozitīvu un ieķiķinošu tādēļ arī zem bildēm tāds teiciens. Bet nu pēdējā nedēļa noteikti man paskrējusi ātri, un blogā tikai  diezgan truli ieraksti parādījušies, tas nenormāli kretinē, bet man jau ir ieradums dienas beigās kaut ko ierakstīt, bet es apsolos, ka beigšu šeit rakstīt pāris teikumus!:D

Tātad kopumā par manu vasaru. Tā šķiet tik pozitīva visumā, esmu iepzinusi daudz cilvēkus saistībā ar valmieru un skolu. Un arī valmieras dažās ielās orientējos pavisam ciešami. Tad vēl jūra un saule reizi jau ir lutinājusi,. Un arī volejbols = lieliski pavadīta diena, lai gan trenniņi dažkārt ir neciešami. Pavadīts laiks, pa Cēsīm, Gulbeni un Limbažiem visvairāk. Esmu vēl vairāk iemīlējusi Anniju, jo kopā daram vīsādus trakumus, lai mūsu vassaru padarītu vēl neaimirstammāku. Arī savu frizūru esmu mainījusi. Domāju pozitīvi. Ar brāļa draugiem ir labas attiecības. Ballējos arī pietiekami. '

Ir labi!

340

"If you're gonna be two-faced at least make one of them pretty."

— Marilyn Monroe
 
HEI. 'Jūs jau zinat, kā esmu apsēsta ar Merlinu Monro, bet tas tā, šodienas garastāvoklim.
Rīts iesākās labi- es piecēlos. Saule vienkārši žilbina un nesola lietu- esmu laimīga. Jāiztur tikai 2h nogurdinošs treniņš un es būšu sajūsmā!
Vakarpusē jānopērk dāvana Anetei un viss būs super!

svētdiena, 2011. gada 17. jūlijs

Good girls go bad.

Kādā brīnišķā dienā- Intro!

Mans rīts pēc balles- 9.30 pamodina. Nu fun. Bet ballē bija zvērīgi- labi! Dejoju, runāju un jā, fun. Tālāk ritīgi patika Intro, man laikam vislabāk no visām grupām kas spēlēja. Nu šodien kapusvētki, kur atkal sabrauca visi radi utētē, bet nu tas tā, not fun. Tiku no šīem vaļā, tagad čilloju ārā šūpuļkrēslā ar Intrō mūziku, sms, un par Džerijs lī netālu guļ, man ir labi! :D 

sestdiena, 2011. gada 16. jūlijs

Dejo, kā neviens tevi neredzētu, dziedi, kā neviens tevi nedzirdētu..

Mēs esam fun fun fun!

Čau- šodien balle, kārtīgi jānodejojas, un jāizklaidējas. Jāvelk izlaidiena kleita, jo man slinkums domāt, ko lai citu velk :D

Čau! gaidu annijuLu

piektdiena, 2011. gada 15. jūlijs

Ja tu tiksi cietumā,labs draugs tevi nāks apciemot,bet īsts draugs sēdēs blakus un teiks,nahuj mēs to darījām.!

Heiyoo! Esmu mājās. Šodiena bija forša ar Elīnu piekāpām un pārsteidzām Tauriņkungu. Piekāpām pie šā, lai gan viņš mūs negaidīja tas bija fun. Uzsitām bazāru, izbraucām ar flinstonmobīli, un tādas fīčas. Aizgājām mājās. Tad nu atkal mus bija jāiet pie Skrodeļkunga, bet šis nebija mājās. Tā nu mēs runājāmies. Un re, jau 20.30 un esmu mājās, cik jauki! :)

Ir ir irir irir irir irir ri ri ritīgi forši, man patikās, sist cilvēkus un tādas fīčas. Man ir smieklīgi smiekli.

Un rīt uz balli!!!

ceturtdiena, 2011. gada 14. jūlijs

11-14

Mazs pusiīts Hesburger'a : Janka, Janka, Janka. Čalis paskatās. Puika- Ei dirst! [puikam 4/5gadi]

Es esmu mājās. Tomēr šīs 4ras dienas prom no mājām un visiem paziņām bija vajadzīgas- tās bija lieliskas! Pat kojas sākām pa mājām saukt, un negribējās vairs uz šejieni.
Visi sīkumi un lielumi:

* Aizbraucām, visi bija tik ūber klusi, ka man tas nenormāli besīja, bet tad es sāku runāt-runāt-runāt-runāt. Tad mēs ar Elīnu atkal runājām. Jautri vismaz.
 Nevarējām atrast kojas, bet tas jau mums neskādē, kā saka. Atradām beigās, pirmstam VA kojās iemaldijāmies.
*Iekārtojāmies, un sākām jautroties, ar komeni kko smējāmies, līdz viņa pateica, ka lai esam klusākas savādāk varam dabūt naudu un lai ejam ārā gulēt. Smieklīgi. Ejam uz dušām jautājumi no mums komenei: jums patīk šeit strādāt? Šī: Nē? Mēs; Kapēc, uzmācīgi cilvēki? :D  Tad vēl viņu aicinājām skatīties ''kobru'', šī nenāca.
* Tad uz skolu atkal ekši, bla bla. Tad uz centru ēst.
* Sapazināmies ar visādiem cilvēkiem.
* Atkal mums piedraud izmest no kojām
*Tad pie mums atbrauc Kungi, izrādam savu rajonu un uzsitam bazāru.
* Centrs un tādas lietas.
*Runājam pa telefonu daudz stundas
*Pierunājam, lai varam dzīvot dzīvoklī
*Dīvainie kaimiņi- pliki veči [īsos šortos]
*Isic kartes dabūšana
*''Sēnīgās meitenes''
*Čaļi no smiltenes teķa
*Autobuss mājās

Mums gāja nenormāli labi, un es priecājos, ka tiku, tas galvenais. Mēs ar elīnu daudz runājām, un citiem tas besīja.

Rīt pie kungiem jāiet.

Tagad uz volejbolu :D 

svētdiena, 2011. gada 10. jūlijs

Tā diena!




Apsoli man, ka vienmēr atcerēsies: Tu esi drosmīgāks nekā Tu tam tici, un stiprāks nekā izskaties, un gudrāks nekā Tu domā. /Vinnijs Pūks/

Un atkal es esmu galīgi nobijusies- nu kas ar mani atkal notiek! Brr.

Bet nu par šodienu- Biju Variņos, nospēlējāmies, nosmējāmies viss ir forši, dzīve ir skaista.
-------------------------------------

Tātad- man ir bail no tā, ka man rīt sākas iestājeksāmeni Valmieras Mākslas Vidusskolā. La la la, es tiešām jūtos nezinu kā- man bail, ka nesanāks, bet tieši tapēc galvenajā daļā bija tas tekstiņš, kurš lika man bišķi padomāt. Nu ko, 10 sākšu izsķirt savu likteni līdz vakaram- zīmēšana. No tās man tiešām bail, jo mākslenē nebiju šajā priekšmetā ļoti izcila- tas bija visriebīgākais, un nu jau esmu aizmirsusi kā jākonstruē visi kubi, cilindri, u/c štrunti, kā saka. 

Somu arī tikko beidzu krāmēt- krāsas, otas, zīmuļi, flomasteri, pārējie rakstāmie, drēbes- ui nē, tās visas vēl nav- I need many clothes. Jēes, kas vēl tāds svarīgs- ā plastilīnu ieliku- hmm krāsu palete- jā!!!
Vēl visādas parpalas jāsaliek- man tak somā vairs nav vietas, demn!

Ai, vēl manas rakstītās sms, neatbildās, tikai tika atzvanīts, bet tad es kravājos, la lala . Ai, nu neko, dzīvosim redzēsim.

Lai man veicas, veicas, veicas. Sākot ar rīta vakaru doši man zvaniet un rakstiet, jo man vajag zināt, ka viss ir labi!

Okēej! Gaidat manas sajūtas pēc 4dienām!

sestdiena, 2011. gada 9. jūlijs

Mēs esam trakas vāveres part1


Kā sauc cilvēku bez kreisās kājas, kreisās rokas, kreisās auss un kreisās acs - all right.

Vaii, esmu mājās, cik tas ir jauki, jo tikko sākās negaiss, kas mani daļēji biedē. Bet es te viena pati sēžu istabā, un viss ir forši!
Vakar bija putu ballīte, kas izvērtās diezgan kūlīgi!
Nopirku jaunas, baltas nike kedas- gāju uz putu ballīti. Bet nu tas tā, viss sākās, kad Annija atbrauca pie manis, atstājām riteni un gājām uz Jāņukalnu, tad tur vēl nekas nebija, aizgājām līdz ''Viršiem'' nopirkām hotdogus un sēdējām ārā uz apmalītes un ēdām. Atbrauca tur bariņš man pazīstamu cilvēku, kas nāca ar mums runāties, es tikai smeējos, bet tā jau kūl. Gājām uz ballīti, nopirkām biļeti, un ejam sēdēt, jo tā īpaši vēl cilvēku nebija. Uzsitām bazāru, tad Grundzālieši nāca kko dirst, bijušajiem klasesbiedriem- es jau uzreiz pateicu, ja vajadzēs baru sameklēšu, lai īpaši nepisinās, te kkādi iebraucēji atradušies! Nu vot, tad nu padejojām ar anniju, slēpāmies no mentiem, jo mazajiem jau 11 bij jābūt prom, bet nu tā kā mēs neesam mazās, mēs palikām, bet tā patās, menti besīja.
Jēes, tad atnāca vēl pāris cilvēki, mēs tur 4trītī gājām mētāties ar mutām, tas bija šerpi, jo visa seja man bija putās, mati arī, nerunāsim par visu pārējo, tā mēs kļuvām so slāpji annd thats all. Tad mēs vēl ar Anniju padejojām un gājām sēdēt. Tad tur sitām bazāru, ieķiķinājām, ka annijai būs jābrauc mājās ar riteni, tur joki par gumijām, ko sapratām tikai mēs ar Anniju, bet kūl. Soou, kas vēl tāds. ĀA ap 1 mēs pie ieejas stāvējām un prasījām : ''gadiņi ir''? :D Tas bija kūl. Mēs vēl ar Anniju, metām būdas, kad nāca menti. Un jā. Pēc tam aizgājām pēc riteņa, šamējā aizbrauca mājās. Es alounā gāju atpakaļ. Tur forši 3jatā pasēdējām, tad jau 2vatā smējāmies par manām tiesībām,, u jā, stundu nosēdējām un bij jāiet mājās, jo sāka salt. Tā nu 3jos es biju mājās, un putu stāsts varēja beigties. Tomēr bija negaidīti, kad klasesbiedri atnāk puaini viens apķer no priekšas, otrs no aizmugures un saputo tevi- šerpi!

Ballītei vajag turpinājumu- lieliski!

ceturtdiena, 2011. gada 7. jūlijs

Horoskops :D

Man patīk braukt ar riteni, jo mašīnas tiesības jau man nav.

Es vienkārši atceros šodienu, un daļēji smejos. Bet nu tātad- man bija sači Gulbenē. Spēlējām pa 4. Un bijām vecākās sacensībās. Nu re. bija jau dažas saķeršanās ar kādām čiksēm, bet nu vienalga, kā teica Madara: neņem galvā, tā pat esi labāka! Viss forši.!

Tā nospēlējām, palikām 5tās.  Izdzēru divus lāsēnus, kolu un tas arī viss, forši jau neēst. Un ārā nenormāli cepīja, un pēc tam nogāza lietus- brr.

Atpakālceļā normāli norēcāmies ar Eviju un Martu, no čīist bija tik fun. Lasijām horoskopus, iesaistījām tajos trolli, un par  mani visu ko sarunājām. Un man izstāstīja anekdoti, pie kuras es beidzot smējos, vai nav jauki.

Tā jau forši. Ā un man raksta cilvēks no kura to negaidīju, baigi.!

Čau! Man rīt ir puttas, ja AnnijaLu nāks, būtu jau forši!

trešdiena, 2011. gada 6. jūlijs

Nezināšana ir svētlaime

Es esmu vīlusies. Nu jā, sanāca uzzināt to, ka vēl pāris cilvēki no mana ciema dosies taisnā virzienā uz manu nāamo skolu, kurā es ceru iestāties. Dīvaini. Bet negribu es viņus tur, jo es gribēju pārmaiņas. Nu labi, būsšu optimists- pāris cilvēki jau neko neizmainīs- laikam!

Tad nu i-netā iepazinos ar meiteni, kas arī grasās pieteikties un doties uz skolu. Viņa gan ir no Gulbenes, tā ka iespējams dzīvos kojās. Forši. Parunājām un abas jūtamies labi, ka esam atradusšas kopīgu valodu. Tad nu lūk šīs 4dienas laikam padzīvosim kopā, jo tomēr labāk, ka kādu pazīsti, nu vismaz zini. Nu re, tad vēl sākām kalt plānus kā 'būs, vai citi uz mums dīvaini neskatīsies utētē. bet izdomājām, ja mēs piepītu dredus un sāktu pīpēt zāli, mainītu savus pasaules uzskatus, būtu kā tie mākslinieciskie- Ha ha ha jautri . Nu re, vismaz ar kādu esmu atradusi kopīgu valodu. Un viņa teica, ka es jau bildē izskatos draudzīgs cilvēks- cik jauki :D

Forši, forši. Esmu pagaidām diezgan pozitīvi uzlādētā.

Līdz rītam!

otrdiena, 2011. gada 5. jūlijs

Mēs tev dzimšanas dienā uzdāvināsim dāvanu*

''Atā, Minča, Krūmiņ, Madar, un blondais.'' :D <<-- Anetēe* ;*


Nu re, atkal es. Šodien biju sačos, un esmu izdomājusi to, ka ļoti maz laika pavadu mājās, bet pagaidām man tas nepietrūkst, vienīgi esmu piekususi, un gribu kārtīgi izgulēties, jo gārās miega stundas sāk izpalikt- eu, bāc. Nākošnedēļ jau ekši- ahh. Labi, nu pa tēmu.

Šodien bija tie sači Cēsīs. Pirmā spēle mums- 14. Vienkārši diezgan patīkami ilgi jāgaida! Nu labi, tā mēs aizcīnijāmies līdz 3 vietai- aplausi mums! Dabuju čībiņas- nu jēzenes. Tā nu braucām mājās, bet nu mums ar Eviju, Anniju un Lieni Č. , bija baigi hīti. Kaut ko bezjēgā rēcām, bet bija tik saturīgas sarunas, ka bija forši pabazārēt- vairāk tādu dienu. Evija atzinās, ka dažreiz spēles karstumā un dusmu uzplūdā teikusi,, ka es viāni riebjos. Tad vēl izdomājām visu ko par plastmasas masiņiem un tiem vistiņu follija maisiņiem, kur viņus varētu izmantot (giggle). Tas tā forši!
Tad uzzināju, ka uz mana čilliņa ciemu brauks arī mūsējās spēlēt, es biju sagruzījusies, jo tā bija mana vieta, apēc visi to cenšas ieņemt- not so kūul. I'm sad.

Nu re, pēc tam ar Brāli, Madaru un Aicēnu braucām spēlēt voli. Tur Anete ar piebrauca, kko ieķiķinājām. Un jā, baigi nobliezos, tādas serves man nekad nav sačos un tas nav galīgi forši. Ā un vēl sačos ar Murjāņu meitenēm iebazārējām. čill.

Nu ko es te daudz stāstīšu- rīt laikam ar Anetīi ārā uztaisīt kādu foršu bildi un tādas lietas. Bet ir jau 22.26 un man jāpaguļ beidzot tā čillīgi. ņammy. Jāapskatās kas draudziņos jauns un jāklāj gulta.

Saldus sapņus.!

pirmdiena, 2011. gada 4. jūlijs

Name Liene!!

šeku reku, mētājos pa netu un beidzot uzgāju kaut ko interesantu. Kā raksturōtas Lienes.

Liene



It is one of the most commonly found girls' names in Latvia (Eastern Europe). Liene is a wonderful person. She also happens to be very beautiful. Liene cares for her friends, and is a very social person. She enjoys parties, but she doesn't really like being the center of attention. It takes a lot for Liene to fall in love, but once she does, it's pretty much forever, unless the other person breaks her heart. She is loyal and trustworthy. Girls named Liene usually look for careers in business, accounting or teaching. Their hobbies usually include soccer and rugby. They would love to try handball or floorball, but don't have the time. Lienes enjoy drinking d-light and eating white chocolate. Their favorite color is blue, and they prefer dogs over cats. Overall, Lienes are the best friends that if you are fortunate to have, you'd better do anything in your power to hold on to them.

Un paīstam pilnīgi viss atbilst, vissīkākajā niansē. Pat par to, ka garšo šokolāde, ei noost, thats so nice!

svētdiena, 2011. gada 3. jūlijs

Labdien, mēs te ceļā no Limbažiem gribējām..

Vienkārši sēdēt un bildēt visu, kas iekrīt acīs.
Un jā, šo uzdevumu es veiksmīgi izpildīju. Bēt nu kā man gāja pa jūru. Visumā forši. No rīta izbraucot likās, ka būs apmācies utētē- lai gan sākumā tā arī bija. Tomēr beigās viss izvērtās ļoti interesanti. Braucām, esam Limbažos, un te pēkšņi viena paziņo, ka aizmirsusi peldkostīmu, tā nu nopirka šī jaunu.
Aizbraucām līdz jūrai, viss apmācies, pat vēss, bet neko, sagaidījām karsto sauli. Ūdens bija sākumā vēss, bet pēc tam silts, un bija lieli viļņi beigās. [bildēs nav tie viļņi, kādi bija]. Un jā, es tagad esmu sadegusi nūdele. Jeb nu vsmaz mans tratorists ir sarkans, droši ka āda nāks nost. Un smieklīgākais ir tas, ka es nosauļoju pakaļu. :D
Atpakaļceļā pasūtījām 3 picas. Tas bija pats jautrākais, kā katrs stāsta, ko grib redzēt uz picas.

Tāda bija man šī diena! Rīt trenniņš- cerams, ka būs labs laiks, jo es gribu peldēties :)

sestdiena, 2011. gada 2. jūlijs

Es smejos

Hei, hei, atkal es te kaut ko ierakstīšu.

Nu re, jau 2 jūlijs, tas ir tik dīvaini, ka vasara jau gandrīz, gandrīz pusē. Bet nu es esmu apņēmības pilna šo vasaru padarīt lielisku. Tātad par šodienu:

* Ļooti karsts, bet patīkami. Rītu sāku, ar ilgu gulēšanu, tad uzcepu pončikus- mm un uztaisīju kokču sev un tētim. Tā jau forši. Tad ar Sinču izgājām ārā, uzsitām bazāru un nu jau vakarā spēlējām voli, es ļoooti piekusu, un tas nav fun. Bet es biju pārsmējusies.
Rīt uz jūru, tā ka slinkums kaut ko gari rakstīt. Jēs, jēs, jēs. Jūura!!! :D

Čau!

piektdiena, 2011. gada 1. jūlijs

Limbažu trakumi :D

Es šokā, ko es beidot redzu dr.lv opā. :D Ai, labi, tas nebija tas, ko es gribēju rakstīt.!

Nu lūk, vakar 16.45 izbraucam uz sacensībām Limbažos. Braucam, braucam un sāk gāzt lietus- tā pamatīgi Valmieras aplī. Elza prasa: bracam mājās, vai uz turieni? Es tā, nu es neziu, bet braucam spēlēt, kā būs būs. Mēs izbraucam no apļa, un pilnīgi sauss, nekas nelīst. Mēs šokiņā. Tā aizbraucām līdz Limbažiem.. Neko, ejam pieteikties, gaidam sākumu.. Un atkal jau tas ir izvērties par kaut kādu Murjāņu čempionātu- 5 viņu komandas, vēl limbaži un mēs- Smiltene. Tā kopā bija 14 komandas.  Mēs no apakšgrupas izgājām, kā 3. tādēļ cīnijāmies no 5-6vietas. Nu es to spēli konkrēti nočakarēju, vispār nekas negāja un tā- bet nu esam 6- jā!

Bet kādi ''hiti'' no spēlēm:
Laukumi atrodas pie ezera- liela un ritīgi skaista. Nu neko, sildamies a tur maza meitenīte peldas un bļauj- es esmu nāra, nāra, nāra, nāra- < mēs tur smejmies :D
Sēžam pie laukuma, a tur tīkls pa augstu. Tur meitenes pasauc Ediju. Tad krutais Edijs sataisīja tīku- pluss mīnus pareizā augstumā, ta mēs sākām rēkt, ka mēs rezultātu +/- skaitīsim :D
Tad vēl vienu čali sauca par čiriku, vēl bija Inese, un tādi brīnumaini tēli :D
Un pašās beigās, kad mēs gājām peldēt un mazgāt kājas organizators mums atneza paciņu, kuru mums sūtījis smiltenes piens, par vistālāko braukšanu- tā nu dabujām - ''piena spēku'', holandes sagriezto sieru, krievijas sagriezto sieru, kkādu saldo masu :D - tik šiki. :D

Nākošās limbažu spēles ir 14.07, kad man ir iestājīši. Tad nu laikam būs mani jāsavāc no valmieras- uhh :D

Ā un atpakaļceļā bija enormāls zibens- brrr. Tapēc ap 22.30 biju mājās un mēs ar brāli un suni sēdējām gultā- tumsā, ieslēdzām lr2 telefonā un ēdām to, kas man palia pāri no sacensībām un visādus našķus. :D

Ā un izskatās, ka es nespēlēšu savu lauku volī. jo brālis lkm strādās- oh snap. ;(
Jauku dienu, tas par vakardienu arī viss!