ceturtdiena, 2011. gada 30. jūnijs

Hey amigos, kepasaa? :D

Tas, ka mainās izskats nenozīmē, ka es mainos kā cilvēks!

Čau, čau,čau.  Esmu pamodusies 11, pa ilgiem laikiem. Un vakar aizgāju ap pusē 12 gulēt, tad jau rupji rēķinot 12h totāli nogulēju. + man :D Beet nu šodien tā pa mierīgo- nēee. Drīz jau ar riteni laižu uz Teperi ar draudziņiem voli paspēlēt un tad 3 mājās, lai taisītos uz sacensībām. Jā, būs nakts sacensības, diezgan vilinoši. Tad nu divatā ar Elzu laidīsim iekarot Limbažus. Lai mums veicas!

Bet vakar bija vienkārši šiizo. Biju pie friziera un jā, ir anormālas izmaiņas manā izskatā. Kaut kas galīgi nebijis, bet man negribas likt bildi, jo tas ir jāredz dzīvajā. Es zinu, ka daudziem nepatīk un tādā garā, bet nu nekas, padzīvošu ar tādu trakumu uz galvas- hell yea! Lai izdzīvotu ir jāmainās.Nu tā lūk, ir kkas šīizo.
Pēc tā braucu uz Silvu, pie meitenēm atrādīties un tā forši, atbraucu mājās zvanīja Sinča teica, ka jāiet braukāties ar riteņiem gāju ar. Sk8parks-parks-teperis-sģ-klievis-skpatrks-mājas. Tāds bija mūsu tripiņš.. Nav jau tā, ka mēs braucam bez noteikumiem- nēee :D:d

Pēc tam braucām uz valmieru- iečekoju savu skolu kurā mācīšos matemātiku un tādas lietas, baigi, baigi, baigi :D

Heey amigos, kepasaa, es gaidu zvanu no Meitenēm, mmēs laižam baudīt dzīvi. Paka!

trešdiena, 2011. gada 29. jūnijs

Čokolate

Esi lepns par to, kas tu esi un kāds tu esi.
 
He, hei, ! Beidzot man iet internets, kurš vakar galīgi negribēja darboties, tādēļ nevarēju atbildēt uz visām vēstulēm, kas bija manā dr.lv profilā. Bet vakar tikai pašā vakarpusē biju mājās- jeb- Gulbene beach.
 
Kā  man gāja? Aizbraucām, busiņā 2 cilvēki bija uz vienu vietu principā- vienkārši wtf, bet nu labi jā- aizbraucām. Tad iečekojām, kas notiekās un sākām spēlēt. Mums ar Anniju paveicās ar apakšgrupu un no tās izgājām, kā 1. . Tad tālāk spēlējām, spēlējām, daudzās spēlēs domājām, ka vairs neizvilksim, bet sanāca! Tā nu aizcīnijāmies līdz 2. vietais finālā. Līdz pirmajai pietrūka servju uzņemšanas, bet mēs ar Anniju pie tās piestrādāsim. Malači- esam 2. (flower) 
 
Tad gaidījām mazās, kamēr beidz spēlēt un ar vēl 2 meitenēm parunājām par Jāņu balli, par 9.klases izlaiduma pirti, kārtīgi nosmējām cilvēkus, visu ko jaunu katra uzzinājām, un bija sasodīti labi! Izdomājām, ka taisīsim volejbola pirti. :D
 
 
Un vēeel- man ir vienkārši lieliski iesauļota forma, vienkārši superīgi, bet pleci gan ir vienkārši ņammīgi. (sun), un arī kājas pabrūnināju, super! Bet šodien ir tik pretīgs laiks, kad neviens atkal negribēs spēlēt volejbolu, bet vajag. Es jau pat cilvēkus sarunāju, un kapēc tagad ir tāds laiks- brr. :D
 
Un un un un vēel- es esmu ļoti priecīga, ka beidzot esmu ievērota tādā ziņā, ka ani aicina spēlēt uz visādiem mačiem, tādēļ rīt ar Elzu braucu uz Limbažiem. Es domāju, ka mūsu ceļš 2vatā tik tālu nebūs diezko interesants, bet nu tad jau manīs.  6dien varbūt uz valmieras pilsētas svētkiem spēlēt, bet nu tas jau nav no manis atkarigs. Bet šī viennozīmīgi ir mana labākā un visvairāk nospēlētā vasara- ideāli! :) 
 
Ā un pēc pāris stundām laižu pie friziera- grr, es nezinu ko darīt, bet būs kkas šīzīgs :D 
 
Vēl pēdējais- pievienošu dziesmu, kas man skan galvā, un kura skanēja, kad braucām vakar uz spēlēm: 
 
 

pirmdiena, 2011. gada 27. jūnijs

Es tevi mazliet mīlu

Ar Anniju bijām trenniņā, paspēlējām un kaut ko tādu padarījām- rīt sači (uhh). Annd pēc tam uz riveru ēst. ņam ņam ņam es viņai stāstīju kā man gāja jāņu ballē, un abas smējāmies. Sevišķi vietā par to, kā gandrīz parāvu uz mutes, neredzot trepes :D Ai, tad braucu mājās. Neviena forša cilvēka nebija pie pc, un Anete auklēja māsu. Tātad?- sms annija- man gribas foķēties. Nu ko, braucu pie viņas. Braucu, braucu. esmu klāt. Baucam uz pļavu, sabradājam labību, braucam pie viņas, braucu mājās- viss ir forši! Čau :D

Draudziņos saliku bildes- tas galvenais no 300 bildēm patika tikai dažas, nezinu kas man bija uznācis :D

Tagad gaidu māti mājās, jo man ļooti gribas ēst, un no arbūza nevar paēst. Mamm.. :D

Un vēl mēs ar klasi plānojam ballīti, cerams tā neieplānosies tad, kad es būšu citur- ne mājās.!
Un vēeeel- man rīt ir sači, un būs grūti es tā domāju- nez ņemt līdzi kameru?- nēe. Man negribas atkal ntās vienādās bildes.
Un vēeeeeeel- man gribas smieties, lūdzu sasmīdini mani!

svētdiena, 2011. gada 26. jūnijs

Labas dienas!

Esmu mājās, man iet labi, esmu piekususi :D Vakar ar Elzu spēlējām pret vīriešiem sacensībās. Godīgisakot man ļooti patika ar viņu spēlēt, jo mēs ne kasījāmies neko, vienkārši čilā spēlējāmm un tas bija aizraujoši. Man ļoti patika!
Vakarā vēl ar brāli un draugiem spelējām voli, tur es vispār nevarēju pakustēties, jo vēl no 8 setiem, kas notika no rīta nevarēju pavilkties. uhh.

Šodien gan izkustējos aizbraucot līdz trasei pastīties mašīnu braukāšanu pa trasi, bija kūl. Gribēju iet līdzi sauļoties, bet par vēlu- dahh :D
Nu nekas, tagad drukāju š teikstu un atcerējos, ka drīz iešu pie friziera- nu kādu dienu, un tad kkad taisīšu tetovējumu. Jauku dienuu!

piektdiena, 2011. gada 24. jūnijs

Es nosvinēju- paldies!

Čau, čau, čau!

Esmu mājās. Jā, agri, tomēr man patika šis laiciņš. Kā man gāja, pa šo vakaru un daļlu nakts:
Atnāca brāļa draugi, es biju vienīgā meitene, bet tā jau čillā, ārā ēdām, spēlējām novasu un smējāmies. Tā kādas 5h no vietas, un bija kūl. Tad mēs aizgājām uz balli, izdomājām, ka galīgi garām. Visi tur baigi runājas, runājas un tā jā. Tad ''miesassargi'' ļāva aiziet man padejot, ko es arī izdarīju, sākumā 2 dejas. Tad vēlāk kādas 3, būtu jau vairāk, ja nevajadzētu mājās braukt. Sooou- dejojot iečekojām vienu manu bijušo klasesbiedru un tādas lietas, zbis, pasmējāmies. Tad nu esmu mājās, un meklēju kādu ar ko varētu sabazārēt vismaz puss stundiņu :)

Viss superīgi! :)

ceturtdiena, 2011. gada 23. jūnijs

Līgojiens


''Jāņu rītā saule lēca, Draugi vēl par Jāni rēca, Kā tas tumsā kļūdījās Un ar govi bučojās...''

Čau, čau, čau.

Šodien pienākuši Līgo vai nu kā nosauksim šos svētkus. Tātad atgriežoties nelielā pagātnē, jeb vakardien biju trenniņā, bija grūti, bet vieglāk paliek, ja apzinās, ka to dara sevis dēļ. Tad nu spēlējām, spēlējām. Spēlēju ar Elzu, šī teica, ka man ir ļooti labas serves- tas priecē,viennozīmīgi. Tad aizminos līdz mājām, tad atpakaļ uz centru līdz veikalam, Krūmiņš neņēma mani līdz uz blomi, tapēc es viņam uzmetu, un voļa bumbu nedevu. Tad uzlikām novasa-novusa <- vienmēr esmu domājusi, kā ir pareizi. galdu , tad man piezvanīja Anete un Agatē, braucu atkal uz centru, aizbraucām līdz teperim un šīs man iedeva, ko atveda man no īrijas. un un un bija forši atkal viņas satikt. Tad atkal mājā, atbrauca brāļa draugi un spēlēja to novasu-novusu. Es skatījos, bija forši.

Tad nu ko šodien es vēl nezinu, cerams, cerams, cerams, ar Sinču varēsim kaut ko padarīt, jo vakar šī vēl nebija neko saplānojusi, un būtu forši ja kkādi cilvēki atnāktu pie mums un svinētu- nebūtu tālu jāiet.

Ai, nu labi, tad jau redzēs, vai jāņus kārtējo reizi pavadīšu pie pc ar monsterīti, kuru vakar nopirku, jeb varbūt tomēr ne! (sun) 


A jā, aizmirsu pateikt, ka šodien sapņoju dīvaini foršu sapni :D: D :D Bēet 6dien man jāspēlē ar Elzu, pret vīriešiem bīčš, būs kruti, cerams, ka kādu punktu dabūsim, bet neesmu diezko prasmīga.
Un vēeel- TIO nevarēja neviena izdomāt nosaukumu, un tad es ieliku ''positivus'' tagad tā būs mana komanda. Un vēeeeeeeeel- nopirku voļa bumbu pa 40ls, un 'brālim tīklu uzdāvināju. Visa mana izlaiduma nauda... :D

otrdiena, 2011. gada 21. jūnijs

20desmitajā divdesmit!

Nu re, šodien jau 21 datums, tuvojas  Jāņi un visādi tādi trakumi, bet vakar svinējām brāļa 20. Bija forši, lai gan sakumā domāju,ka būs neforši. Teica, ka būs kādi 10 cilvēki, bet bija vismaz 15, ja ne vairāk. Ar brāļa draugiem normālu bazāru sitām. Arī ar māsīcu ritīgi runājām - šiki.

Bet nu jā, ēdām, runājā, daudz smējāmies, dziedājām un tā- kūul bija. Arī bildes ir traki labas, bet nu šeit es tās nepublicēšu, jo tomēr tas pašlaik nav vajadzīgs. Bet nu man ļoti, ļoti, ļoti patika tas vakariņš. Visādas lietas uzzināju. Un lieliskiii.

Ai, man nevelk neko rakstīt. :D

svētdiena, 2011. gada 19. jūnijs

Es dzīvoju kā māku, nevis kā vajadzētu


''Vieglāk dzīvot, kad viss ir vienalga, varbūt man arī izmēģināt? ''

Piedod dārgais lasītāj, bet šoreiz būs tāds nedaudz gruzīgs ieraksts no manas puses, jo life go on.   Tādēļ, ja tev neinteresē šādi nejēdzīgi piegājieni lietām, vari droši beigt savu lasīšanu ar šo nenozīmīgo rindkopu.

Šodien tāds sasodīti labs garastavoklis bija. Laikam šis no vakardienas vēl aizkavējies bija. Tiešām, es vienkārši staroju. Tad atklāju vēl negaidīti labas sarunas sākumu ar cilvēku a kuru pat nedomāju kādreiz atklāt kādu radniecisku saiti, lai varētu smieties un pļāpāt. Viss bija lieliski.
Tomēr ir tik dīvaini apzināties, ka cilvēku kuru tu pazīsti ļoti labi vairs neuzdrošinies pasveicināt vai pārmīt kādu vādu. Tik tiešām tas ir sasodīti savādi. Bet tāda laikam bija mana izvēle, un arī iemesli, vai vienkārši prioritātes uz citām lietām un sajūtām, kuras jāīsteno.

Kā dziesma, kas pašlaik man skan austiņās.- gruzīgs sākums- ideāls piedziedājums- .. beigas vēl nezinu. Bet pavisam drīz es tās uzzināšu, jo dziesmai būs jāspiež ''play again''. Tās ir nieka 3 minūtes, kas ļauj man neko nedomāt, bet tomēr tajā pašā laikā nonākt pie secinājuma, kas izskan pēdējā pantā. Kādēļ dzīvē viss nevar būt skaidrs pirmajās 3 minūtēs- tu zināsi, ka sākums būs nedoš, tomēr ''vidus'' būs traks, un šerps, un beigas tu zināsi kādas būs. Ehh, bet laikam nav vērts par ko tādu domāt, jo nebūtu jau interesanti zināt, kad, ar ko, kapēc beigsies dzīve. Un ja tu pašlaik domā, ka man ir kādas fantāzijas par nāvi vai ko tādu, tad varu tev droši apgalvot, ka tu smagi kļūdies, jo tā pavisam nav, es vienkarši rakstu to, kas plosās manā galvā. Visu izlikt uz papīra, jeb melnā uz balta ir daudz vieglāk un pareizāk man, nekā to visu sūdu paturēt sevī. Jā, te puse ir bezjēdzība, bet tomēr, tas jau ir tikai priekš manis!

Un tomēr, viss nav sācies ,tomēr beidzies kā es negribēju. Negaidīti pavērsieni šaudās šurpu turpu pa manu īso dzīvi. Un to man atgādina daudzii, ka es esmu par mazu, lai kaut ko saprastu no dzīves, bet tā nav. Es zinu, kā ir labāk man, bet beigās tā pat viss sanāk ačgāni. Nemāku laikam es dzīvot, bet ko man darīt, es daru lietas kā es māku, bet vajag savādāk. Pārmetumi, šurpu turpu, un neizdevusies dzīve tikai man!

Pat vasara sākusies kā tādā bomžu midzenī, nekas nav pa prātam ne man, ne pārējiem. Tapēc, laikam vaina ir manī, jo es nemāku paņemt to, ko man dod, es gribu vēl vairāk, un es neesmu iemācījusies un pieradusi zaudēt, bet laikam vajadzētu sākt mācīties to.
Neņemt no dzīves, ko tā sniedz un pēc tam pārdzīvot ir manā garā. Un tas ir atkal, un atkal.
Es nožēloju neizdarīto. Vienīgais attaisnojums, tajā brīdī es domāju, ka tā būs labāk- un tas ir pareizi.<- laikam.

Jāsāk dzīvot beidzot!
Rīt trenniņā ļoto, ļoti skriešu, llai izliktu visu savu dusmu, un gruzi fiziski. Pēc tam brālim nopirkšu dāvanu, lai gan vēl nezinu ko, idejas ir, bet vajag arī pielietojumu. Tas arī viss.

Es nepateicu visu, ko es gribēju, tomēr nets nav īstā vieta, lai to darītu. Es tā gari un nekonkrēti apviļāju sev stūlbas tēmas. Bet lai iet- priekā!

Mācīsimies dzīvot, aptversim jaunus plašumus, un būsim mēs paši!


Lifehouse- everything


Mailītes

Ha ha ha es esmu piecēlusies tā paagrāk, jo aizgāju gulēt 23. Soou- esmu paspējusi jau sataisīt bildes, un 2 cilvēkiem jau aizsūtījusi, nākošajam jau sūtās. Re, cik es ātri visu spēju izdarīt.
Bet par vakardienu. : Biju Valmiera beach posmā, kurā dabūjām 8 vietu no 12. [labāk nekā 1.posmā], tas iepriecināja, lai gan izskatās, ka nepiedalīsimies nākošajā posmā. Nezinu, vai tā vajadzētu, bet nu labi! Mīļā miera labad, nejiešu jau nervus bojāt.
Atpakaļceļā gan bija fun. Nu vismaz, kamēr Sintija bija mājās un taisījās. Spēlējām visādas spēlītes annd sing. ''Mums šodien brīvdiena'', tāpēc varējām trakot.
Nē, bet tiešām bija nenormāli jautri, cerams, ka atkārtosim vēl šitu smiešanos.

Un un un laikam citās spēlēs spēlēšu ar Brāļa komandu, jo es negribu spēlēt uzvaras pēc es gribu vienkārši pačiloototototot.

Yell yea, yūu sakēēer! :D :D: :d

Jauku dienu, Liene 12 brauc ciemos pie mazās džusēes.
Rīt trenniņš- un man negribas.
Vakar sasitu visu, kas man bija sitams. Un kājas ir vienos zilumos. Smiltis bija arī mutē- nav garšīgas. Un pleci ir vēl brūnāki, un X vēl baltāks. Juhūu. I'm in. Annd pēdējais ko gribu pateikt: Manā foķī bija vairā citu cilvēku bildes, nekā manas.!

:* Bučas- intrigante

ceturtdiena, 2011. gada 16. jūnijs



Have a fun dude!

Esmu mājās no Cēsīm un mums gāja šerpi. Mēs nospēlējāmies par lietu, sauli utētē un esam 5. Tas ir labi, jo zaudējām tikai vienu spēli. Pārējās uzvarējām, lai gan grūti viennozīmīgi, jo esam lielajā grupā, kā saka.

Ai, ko es te daudz stāstīšu, man ļooti gribas ēst. :)

Zvanu Sinčai!

trešdiena, 2011. gada 15. jūnijs

manvienkāršigribējāsautkonesakarīgušeitierakstī

Back to 80' .

Heiyoo! Šodien 14 datums, manas dūdas lidinās uz mājām, tas priecē. Šodien ar AnnijuLu, bijām bišķi samodernizēt mūsu kreklus- pašām nepatīk, bet nu nekas. Tad aizgājām līdz riveram un ieēdām, ienāk divas čikses [18 gadi], ritīgi sēž uz runā. Viena meitene otrai: Eu, tu nogriezi, vai nokrāsoji matus? Otra pirmajai- nē, es vienkārši izmazgāju... Šitais toč gāza no kājām, dienas joks mums tāds bija, uhh.
Tad vēl ar savējo atkal padirsāmies un visādus stūlbus jokus spērām viens par otru ārā. Tas tā.
Brālis nav mājās, bet mēs plānojam kaut ko darīt, bet līs lietus un tas nav fun, jo voli nesanāks spēlēt. Tomēr rīt man ir spēles volī, arī 6dien ir. Bet rīt trennere būs engry, jo skolas dēļ neesmu bijusi uz daudz trenniņiem, bet mēs tā pat esam labas- uz pieredzīti. Kā arī 6dien ir spēles- bet tas ir kaut kas savādāks, nav tik saspringts viss.
Ai, vispār nekas fun. Šoden skolā mani ielika klasē kurā gribēju, bet nekas, es uz savu getto rajonu tā pat mēģināšu doties
Ā un ja runā par voli, es negribu spēlēt savos laukos, man jau tas volis zb ir spēlēt sacensībās. Varbūt šoreiz nespēlēt? Hmm
Labi, pietiks man rakstīt. Gaidu brāli. Gaidu, kad man kāds uzrakstīs!

Sargi rajonu

Mmm es atkal esmu laimīga! Tiešām. Man iet forši, viss ir super!
Vakar runāju par skolu daudz, daudz, tad spēlējām voli vēl vairāk. Atkal jau visu joki gāza no kājām, bet bija ritīgi feini :)
Spēlējot nopelnījām fantu.
Vakar man bija pieprasījums, bija daudz dauz čatu. Un tā super! Izdomāju to,ka es varētu strādāt par psihologu, jo vienam čalim kokrēti smadzenes skaloju, bet bija tik fun. :D

Ai, vispār ar savējiem man bija fun all the time!

Čivas, drīz jaāaiziet līdz skolai iečekot kādā zbis klasē es esmu tikusi. Un valmierā es dzīvošu kkādā getto rajonā :D

pirmdiena, 2011. gada 13. jūnijs

Double Trouble


Hei. Es biju ļoti apsēsta ar eksāmeniem, ka pavisam aizmirsu ka manam blogam nesen apritēja gadiņš. He liels man viņš tagad ir un šī ir gada laikā jau 312 ziņa :)

Toties šodien biju uz skolu pēc dokumentiem, lai varētu tos iesniegt valmierā. Ar brāli aizbraucām uz turieni un tā skola izskatās pēc kkāda šķūņa, tomēr sagaidot direktori viņa bija ļoti pozitīva sieviete. Tik tiešām laipna. Kad izstāstīju, ka vēlos mācīties reklāmas dizainā viņa teica, ka lieliska izvēle, jo visi parasti izvēlas interjera dizainu. Aizpildīju iesniegumu un nozīmēju sev iestājeksāmenu datumus. Tad nu tur man vajag līdz krāsas un dažādus palīglīdzekļus. Tā kā tiksimies tad, un mēģināsim visu panākt. Vienīgi līdz kojām ir diezgan liels gājiens, tomēr iespējams to ar riteni pieveikšu, ja tā sanāks, kā vajadzētu. Bet savādāk lieliski.

Pat tagad biju pirmajā lielajā braucienā ar savu velo. Uhh bija karsti bet labi. Kārtīgi izsmējāmies, uzzināju visu ko jaunu par 5dienu, bet tas tā, tikai manās interesēs.

Laimīgi!

svētdiena, 2011. gada 12. jūnijs

Jauna ziņa

Ahoj old friend!

Es esmu nenormāli priecīga jau otro dienu, jo kāartīgi izballējos 5dien. Tiešām bija nenormāli labi, un visforšākais, ka tas turpinās vēl ar vien.
Vakar biju SCV izlaidumā, izdomāju, ka mūsējais man patika labāk. Tad aizgājām līdz pelēkajiem. Sagribējās ēst un gājām uz  ''viršiem''- paēdām un bliezām home!
Runājām par 5dienu un tur ir ahūni labas atmiņas.

Šodien piecēlos, neviena nebij mājās. Bet tad aizgāju pēc svārkiem. Itkā uz 5 min. lai gan sanāca ar Mārci norunāt stundu. Apspriedām 5dienu un daudz, daudz cilvēkus.
Tad sačinīju savu velo, pielku starotājus un tādā garā visu ko un esmu gatava braukt.

Sagaidīju brāli mājās, izdomājām, ka vakarā ar  velo moš brauksim džumīt. Rīt jābrauc uz skolu pieteikties- precīzāk, uz abām skolām! Pēdējo reizi vēl samīļošu savu Lieni, un tad jau katra uz savu pusi<- tā sanāk!

4dien man ir sacensības arī 6dien ir. Moš man tomēr būs bildētājs, jāmāk tikai sarunāt.

Prieks, ka 5dienas lietas turpinās, tad jau redzēs.

Atā!

sestdiena, 2011. gada 11. jūnijs

Steģēni izlaidušies&more

Joo mēs esam ahujena kruti. Ai, labi man neļāva tā runāt!
Tātad: vakar bija izlaidums. Visi bija smuki, šiki un vienreizēji. Tā jau forši, ka man jau vienmēr gadās kāds misēklis. Jeb saplīsa kleita 1h pirms izlaiduma. Tad nu Annija ar šķērēm biš piečīnija, lai varētu kleitai lenci ielikt, bet tā jau forši. Tad nu visi šiki iegājām un sadziedājām, dabūjām atestātus. Bet uz skatuves nenormāli karsēja, visi tur slapji sēdēdami, bet nu nekas, nekas.
Ārā visi sasveica ar puķēm. Pat mans opis izskaitīja, ka man ir 90 rozes. Un paldies mīļie draudziņi, kas atāca mani apsveikt. Bla bla bla.
Mājās normāli pieēdāmies visādus labumus- un es needu rosoli- tas noderēja :D :D:D
Aizbraucām ar Anniju uz kalbakām. Uhtīi.

Sāku
mā kkāds borings, visi tur dzer un pīpē, nekas fun. Tad jau mēs sākām jautroties un viss aizgāja. Tur gājām klāt- runājāmies, visādi šitādi prikoli. Daudz, daudz smējāmies, visu ko nokāsām citiem. Tad jau pavērojot savu klasi sapratu, ka viņi ballējas. Viens čalis pilnīgi metams jau bija balllītes sākumā, citi tur vēl visu ko darīja. Bet mīļi man viņi.
Tad atbrauca Sintija, pajautrojāmies un visu ko sadarījām, bazāru uzsitām ar visiem. Annd tad aizbrauca Annija un es tusēt varēju ar brāli nr2 :D Šis vismaz semkas iedeva.
Tad nu es paliku alone, gāju uzsist bazāru ar kādu citu, un bija labi... :D

Jā, un tad es sagruzījos un aizbraucu mājās. Vienīgais +, ka iepazinos ar daudz cilvēkiem un tā. Un sākumā labi pavadīju laiku. Viss supe- gandrīz!

Nebij izlaiduma sajūtas, un vēl ar vien nav. Ballīte tuksnesī!

piektdiena, 2011. gada 10. jūnijs

Daudz emociju, ja godīgi! :D

Šodien pāarty hāard, cik es te tā skatos.

Šodien biju centrā nopirku pučītes, pēc tam aizgāju pēc pusdienām. Wizz AnnijaLu bijām policijā, bet tur neviena nebija, kkāds murgs nu!
Tad nu viņa 15.00 brauks pie manis, es sataisīšos un mēs varēsim sākt izklaides.

Vakarā Sinča pievienosies mums un būs jauki, jauki, jauki!

Jāpieskata mazie radi būs, bet nekas, Annija man palīdzēs, saēdīsimies sašļikus un go to kalbakas!

Bet šī mani vienkārši nosmīdinājusi ar saviem tekstiņiem, nekas, vēl h un kopā varēsim smieties :D :d :D
[Jā, viņi no gr. brauks 4h ātrāk] :D


Tiekamies riet- piesaku rakstītnespēju. Mums ballīte!

ceturtdiena, 2011. gada 9. jūnijs

Mums pohuj- mums ritenis! :D

Mēs ar Anniju esam enoormal krutas! Plānojam, ka rīt iesim pie manis rīt, daudz ŗīt. Un jess, rīt satikšu Madžu, tas priecē.

Skolā pilnīgs borings. Rīt gulēšu daudz,gulēšu, un iešu pēc tiesībām. Tad mēs ballēsimies ar Anniju, jo visi man konkrēti uzmet- la la la.

Šodien brālis vedīs mani beidzot peldēties, super! Un voli šodien nespēlēšu, jo es jau kopš vakadienas zālespļaušanas nevarēju kājas atmazgāt, uh uhuh , bet zolīdi sanāca nopļaut- laikam talants.

Pirmdien iešu pēc doķiem uz skolu un tad uz valmieru.

Visu laiku domāju, par vienu lietu, ko man pateica. rofl, uzjautrinoši. (giggle)

Un es nenormāli izgāzos skolā, bet tas tā kšs.

Atā! Man pat rakstot paliek karsti. Jāčato ar Anniju, vismaz kāds ar mani ballējas:D


trešdiena, 2011. gada 8. jūnijs

TOH

Ehei vecie draugi.

Šodien ir tik hot, ka tikai no rīta biju ārā līdz veicim pēc čipsiem un kvasa. End visu dienu sēžu istabā, lai gan te ir +27 grādi. Jomajo. Bišķi iečatojos ar kādu cilvēku untājā. Brālis no rīta iedeva 5ls un geišas končas, tikai es nezinu kapēc, hmm. Nu nekas. Tagad laikam beidzot jābrauc pļaut zāle, un pēc tam varbūt nopeldēties, lai gan negribas, jo tomēr tuvojas ieliem soļiem laidiens. Kā arī esmu apmierināta ar līdzšinējām atzīmēm. Hei yo- kaptain jack!

Bliežzaaam sauļoties, ties, ies, es, s. :d: :d :d :D :d

:*

otrdiena, 2011. gada 7. jūnijs

Dirty games

Ouu ou ou Dirty games wiz Toms, Pēteris un Kalvis. Paspēlējām volīti, vārtīja'mies pa smiltīm un es esmu sasodīti netīra! Bija tik superīgi. Sākumā sarunājām, ja tiekamies pie tepera, es aizeju tur vēl tikai Pēteris ar Tomu. Tīkla mums arī nav, bet nu beigās jau visu dabujām un varējām spēlēt- bija tik labi. Kājas man vienkārši ļooti sāp, un esmu dirty- netīra :D

Vēsturē pilnīgā dirsā, bet man po, man ritenis :D <- giggle :d

Ai, labi man apnika rakstītt ar AnnijuLu. jāsaplāno mūsu ballītes nakts! :D

svētdiena, 2011. gada 5. jūnijs

Double

Čau!
Šodien biju Rīgā bija jau jauki. Aizbaucām līdz Dominai, tur NY man kkāda sieviete kko pa krieviski jautā, par peldkostīmiem, es pasaku- ja ņiznaju. <- es taču neesmu nekāda pārdevēja, jeb varbūt tomēr. Tieši ar mammu runājām par tuneļiem, ka nekur nav, un ieraugu- ir! Jēees. Tad nu piegāju un nopirku sev 2 jaunus tuneļus- vienu plugu, otru tuneli. Plugs- koši rozā, tunelis metāla. MMM. tik smuki, žēl tikai, ka es prasīju 3mm, bet man iedeva 4 un 5. Bet nekas- 4mm jau stāv ausī sanāca ''izspiest'' lielāku. :D Bet ļooti patīk un nebūs netā jāsūta- ideāli!
Alfā nopirku sev kleitu- vienkārša bet man ļoti patīk. Izlaidumam būs kā reize [zila+rozā]. Tad vēl vienu kreklu un 'harēm-legingus- nu kko tādu jā!

Rīt vēsturē konši 1,5h pēc tam laikam beidzot jāaiziet uz trenniņu, tā kā sen neesmu bijusi, man tā domāt :D Bet gribās, tomēr laiks neatļauj. Tad nu vēlāk samācīšos visu vēsturei un mēģināšu tad to trakumu nolikt!

Ā un viena jaua ziņa- māsīcai piedzima dēliņš. aww, jauni radiņi.

Uzaicināju Madaru uz izlaidumu, teica, ka atnezīs man 2 pienenes un maisiņu piepūstu balona vietā. šerpāa! Bet es ļoooti gaidu viņu! :)*
Anete sev tetovējumu īrijā uzbliezusi- nice, nice, nice.
Brālis kkur ar Sinču aizbrauca. Un viņi šodien voli spēlēja, bet es čiloju karstā mašīnā- ouuhh.! :D

Es  esmu priecīga, nedaudz pietrūkst pilnīgai laimei!

Kušs džerij!

piektdiena, 2011. gada 3. jūnijs

Koļaks



Šodien ar māsām pēc matemātikas izklaidējāmies pa Smilču. Sākumā izstaigājām visu un aizgājām pie manis, uzvilku savu melno izskatu un varējām doties. Laidām uz Riveru paēst- izdomāju, ka man negaršoja kartupeļu pankūkas, bet tad jau Elīna apēda manējās . Un tad man zvanīja telefons un teica lai paskatos aiz muguras- tā jau forši, ka mani Mārcis vēroja, kā ēdu, nice, un manus aerobikas svārkus vēl nav atdevis- besīi :D :D :D  Tad nu visiem kālojām lai dabūtu voļa tīklu, jo bij'm izdomājuši, ka iesim paspēlēties. tā arī darījām. Salasījāmies un gājām uz Teperi. Tur meitenes pasauļojāmies un kārtīgi izsmējāmies- nu vismaz es- toč bez iekšām. Sākām spēlēt voli, tad es gāju mājiņās, jo šodienai man pietika saulē cepināties.
Eju topā un redzu pazīstamu seju- un ne jau nu mani nepasveicina- nice. Nu nekas pišu mājās un re kā, brālis brauc uz kartingiem un ne jau nu mani neņems līdz- like i know. Tad vēl tur kāds murgs a volejbolu. ai, vispār neko negribas vairs. Nu neko vismaz pa ceļam satiku draudzenīti, kas piedāvāja vakarā kopā ar viņu 3km skriet- un jāa, es piekritu. Ā vakar tiesības ričāgam noliku ar 0 kļūdām, es varu ar sevi lepoties :D

Man patīk smieties, ļoti, ļoti. Es sev apsolu, ka'rīt kaut ko jēdzīgu darīšu, ā piemēram sakārtošu istabu, pēc konšiem, lai 7dien varētu braukt līdzi uz rīgu- mamma gribot atpūsties, un ko lai es tikmēr daru- vienkārši lieliski! :D :D :D
Ā pēc izlaiduma pie friziera, uztaisīšu sev kko šerpu- kā nekā autifs jāmaina, pasūtīšu savus tuneļus un dzīvošu laimīga, jo tā pat visi man uzmet!

ceturtdiena, 2011. gada 2. jūnijs

Ko tu vilksi uz izlaidumu?- biškostīmu,

A man vienalga, ka ir bikškostīms- es saku biškostīms. Ahh mums ar lienigāa, matemātikas stundā bija tik jautri vienkārši fun. Smējāmies par nenozīmīgām lietām.. ''es no laukiem'''|;D


Nu ja tad gāju mājās, topā nekā interesanta nebija, bet tas jau nekas.  Vismaz eju uz sveicinu ''čau''... ''čau'' pozitīvi. Trenniņā arī neesmu, jo es nepaspēju tādu apmeklēt, bet cerams, ka annija paņēma pasi, jo es gribu iet likt tiesības :D :D :D  jautrāas.

Brālis drīz mājās, cerams aizvedīs līdz veikalam. Atā!

trešdiena, 2011. gada 1. jūnijs

Karsta diena priekš manis!


Čau! Šodiena ir očeņ karsta priekš manis, ko nu! Skolā 9.00 matemātika, 13.20- beigas. Es jūtos spēcīga, ka izturēju tik daudz matemātiju- šokss. Bet tā jau patīkami.
Pēc tam gāju mājās, un mani jau viens ļaunss cilvēks nevarēja aizvest, atkal tikai nomēdās- baigi. Biju centrā, zvana, lai eju uz Teperi spēlēt. aizgāju paspēlēju voli- palikām 2 novācām tīklu un gājām uz pilsētu. Forši nopirkām koktēļus un sēdējām uz pelēkajiem un visus skenējām. Esmu mājās, izpildīju mateni un čiloju pie skypa- man neatbild uz manu rakstīto- tas kaitina!!! Atā!