otrdiena, 2010. gada 31. augusts

LOVE?!


LOVE?- life of vagary easy?
EVOL-LOVE?

Īsta mīlestība pastāv? Jā!

Vai esi kādreiz izgājis cauri kādam Rīgas tunelim, autoostai, vai vienkārši devies, pa kādu klusāku ieliņu?
Iespējams, ka esi, bet ja nēsi tad kaut ko pastāstīšu.
Kad gāju cauri tunelim es redzēju cilvēkus- bēdīgus cilvēkus, kuri sēž uz zemes, blakus ar savu suni, un gaida palīdzību. Bet vai viņi to saņem?- es nezinu.
Vai kāds no viņiem piedzimstot sapņoja par tādu dzīvi?-manuprāt, nē! Vai viņi paši vainīgi pie šādas dzīves turpinājuma?-iespējams.
Bet iespējams viņi paši neapzinās cik ļoti viņiem ir paveicies. Ne jau materiāli, ne garīgi, bet ar to, kas viņiem ir līdzās. Viņiem līdzās bija kaut kas dārgs- suns. Šie suņi iespējams ir piedzīvojuši un pārdzīvojuši tik pat daudz, cik viņu saimnieki. Gan spēcīgo salu, kas stindzina kaulus ziemas naktī, gan bez ēdiena izdzīvoto dienu, bet vai viņi sūdzās- nē. Viņi ir uzticīgi savam saimniekam, gan labā, gan grūtā brīdī! Suns nav tas, kas vērtē saimnieku pēc materiālā stāvokļa, ādas krāsas, mājas lieluma, vai acu krāsas. Viņš savu saimnieku vērtē pēc uzticības, un mīlestības, kadu izdrāda viņam. Tādēļ viņš[suns] ir uzticīgs savam saimniekam, ciena un dara visu, lai palīdzētu grūtā brīdī.

Bet kā ir ar mums cilvēkiem?
Suni nopirka kāda pārticīga ģimene. Suni viņi paņēma daudzsološa suņu īpašnieka/dresētāja. Protams, ģimene paņēma viss skaistāko, plankumaināko, viņuprāt debešķīgāko suni. Sunim bij viss- liela privātmāja, pašam sava istaba, liels dārzs, 3 vaidu barība, bet viņam pietrūka kaut kas tik ļoti svarīgs- mīlestība.
Dzīve izmācīja arī bagātos un piespieda viņiem pārvākties no privātmājas uz dzīvokli. Un protams, visu lolotajam un daudzsološajam mīlulim šajā dzīvesvietā vairs nebija vietas. ''Saimnieki'' suni atstāja piesietu pie elektrības staba netālu no stacijas. Tā arī šie cilvēki aizgāja. Suns ,protams, palika piesiets.
Bet bija kāda meitenīte, kura suni ieraudzīja un teica :'' Es nezinu, kas ir bijuši tavi iepriešējie saimnieki, kāds tu biji iepriekš, bet es tev palīdzēšu, jo tu palīdzēsi man!''. Meitenīte tā arī suni paņēma sev un deva viņam to, ko viņš vis vairāk vēlējās- mīlestību un uzticību. Meitenīte pieauga, bet suns auga viņai līdz- viņi kopā rotaļājās, pastaigājās, un izaugot, meitene dibināja ģimeni, kurā suns bija ļoti svarīgs, jo viņa zināja, cik daudz šis pamestais suns viņai ir devis. Un arī suns saprata, ka viņa īstā vieta ir pie cilvēkiem, kuri viņu mīl, nevis pie bagātiem un izlutinātiem ļaudīm.

Tā kā redziet- ne vienmēr šie klaidoņi ir sliktāki, par bagātajiem un ietekmīgajiem ļaudīm. Tas liek aizdomāties vai cilvēks ir pat labāks par dzīvnieku. Ja salīdzina pirmo tekstu: suns neizvēlas pēc ādas krāsa, matu sakārtojums, mantiskā stāvokļa, bet cilvēks- cilvēks izvēlējās suni ar skaistākām acīm, spalvu utt. ;)

svētdiena, 2010. gada 29. augusts

Mine



Tas skatiens sit pa sirdi kā ar strāvu. <- tā par savām acīm var teikt ik viens. Kādreiz vajag pavērot savu acu skatienu, kad ieraugi to spogulī.
Vismaz par sevi es tā varu teikt, ka ieskatoties spogulī, es ievēroju savas pelēzilās acis. Tās kontrastē ar manu rozīgo apģērbu, izceļ manu patieso būtību.
Manās acīs var saredzēt manu sirdi, tikai tas ir jāprot. Manuprāt, visiem nav izdevies manās acīs saredzēt patieso Lieni, bet varbūt tomēr?!
Jā, acis ir dvēseles spogulis..
Un vai zini- tu pats esi iedomājies, ka tavās acīs var saskatīt visu tavu dzīvi, visus melus, patiesību! Varbūt vērts ''attīrīt'' savu sirdi, lai pirmoreiz ieskatoties tavās acīs varētu iemīlēties- un pateikt ''hell yeah*''..

Lai tik līst!


Rain is sky's mirror.
Reiz manas ielas galā dzīvoja mazs zēns. Viņu sauca Ksedijs. Kādēļ tāds vārds, es nezinu, nekad neiedomājos viņam ko tādu pajautāt.
Katru rītu, es piecēlos tad, kad manās acīs iespīdēja saules stars. Kā jau ierasts es izkāpu no gultas un uzvilku savu vismīļāko halātu un devos pasēdēt uz piemājas lieveņa.
Lai gan spīdēja saule uz mūsu ielas nebija neviena cilvēka- kādēļ? Es nezinu. Laikam bija par agru, lai kaut ko darītu saulainajā dienā.
Mana diena pagāja kā parasti- strādājot dažādus mājas darbus. Pienāca vakars un nu jau bija laiks doties pie miera, lai sagaidītu nākošo saulaino dienu.
Pienāca rīts, bet es nepamodos no kārtējā saules stara, drīzāk es pamodos no tā, ka uz mana vaiga uzpilēja ūdens pile, kas pilēja no jumta šķirbas- tā bija necila, bet tomēr.
Kā jau ierasts es uzvilku halātu, izgāju laukā un apsēdos uz lieveņa. Bet pagaidiet- iela nu jau nav tukša, uz tās dzīvojas kaimiņu puisēns Ksedijs. Pa mūsu ielu mašīnas nebrauca, tād''l tas bijaļoti droši.. Tomēr es nesapratu, kas lietū ir tik īpašs.
Tad es piecēlos, novilku halātu, zem kura bija pidžama, kura vēl nebija novilkta, un devos pie mazā puisēna. Jau attālis es dzirdēju viņu dziedam: '' Lai līst, lai līst šajā dienā''.. Mana pidžama bija jau diezgan mitra, bet mani tas neuztrauca. Es piegāju puisēnam klāt un jautāju: ''Kādēļ, tu nebiji ārā vakar, kad spīd'ja saule, bet skraidi tagad, kad līst lietus?''.. Viņš man atbildēja:'' Lietus ir debess asaras, viņš apraud tos, kas neizdzīvo visas dienas- gan lietainās, gan gluži saulainās dienas!''.. Es attapos nu jau gluži salījusi, un devos tāda atpakaļ uz mājām, bet manī bija kāda dīvaina sajūta- Kaut kas tāds, kas lika man aizdomāties!

[l.k.]

Your face is like a colour♥



Your face is like a colur, because I see there many things- your smile is like a yellow, your weeps is like a blue, I see the love too in your face and it's like a colorfull world. [L.K.]

[p.s es nezinu, kā pareizi, ko raksta, nezinu visas valodas lietas, bet nav svarīgi, jo es pati zinu, ko esmu uzrakstījusi!]

Tava seja ir tik krāsaina, jo tajā es redzēju tik daudz. Man šķiet, ka tavs smaids ir dzeltens, jo tas tā spīd. Un tavas asaras ir zilas, jo tās ir kā jūra. Bet es tavā sejā redzu arī mīlestību un tā ir krāsaina.
Jā, krāsaina- jo zini, ja mīl tad var gadīties visādi- gan asaras, gan smaids, prieks, bēdas, salabšana, šķiršanās- tas viss, un vai tad beigās tas nav kā krāsu virpulis?!

Kādēļ pielāgoties, ja esi radīts, lai atšķirtos?


When Life Gives You a Bad Romance, show everyone your Poker Face, buy a new Telephone, call Alejandro, and you guys Just Dance.

Mēs visi esam tik dažādi, lai gan dažiem šķiet, ka esam tik līdzīgi. Nē, nav tā- esam galīgi savādāki. Mēs vienkārši nespējam līdzināties viens otram, jo esam kaut kas savādāks- Vismaz es!
Jā, es nēsmu, kā citas meitenes uz šīs zemes. Esmu es!
Kādreiz man likās, ka līdzinoties kādam, tu citiem liksies stilīgāks un foršāks, bet tik ātri cik es centos sev to iestāstīt, tik pat ātri es aprāvos. Tas bija nežēlīgi, es pat nesaprotu kādēļ man sevi tā bija jāmoka?! Nejau man sāpēja, bet nē, es nezinu.
Tagad tas šķiet tik dīvaini- kādēļ vajag līdzināties savam draugam? Tomēr mēs katrs esam unikāls, tad kādēļ neparīt savu labako pusi citam? Ar laiku es to sapratu un dažādu šķēršļu, krišanas un sasišanās laikā es to sapratu- man vajag mainīties, bet tikai pa savam. Man nevajag tādas kleitas, kā citām, tādus kreklus, džisnsus un visu pārējo. Prom- atbrīvoties no tā.
No tā citādā manī nav palicis vairs nekas. Tagad esmu es pati! Un man tas patīk. Būt savādākai ir forš, jo sev apkārt es neredzu tādus pašus cilvēkus, kā es. Lai gan dažreiz citiem ir tādas pašas drēbes vai kas tāds, tomēr es atšīros ar to, ka savas drēbes es māku ''nest'', vot tā. Tagad es citu acīs no 1% esmu pacēlusies uz vismaz 80%, jo tā esmu es, nevis kāda klons.

Ir labi būt tādam, kāds esi! Jo tad tevi kāds ievēros neskatoties uz drēbju firmas zīmolu, acu krāsu vai smaida platuma. Bet atšķirīgos vienmēr pamana! Tici man (devil)

sky&more



Dažreiz gribas kaut ko, nu kaut ko tādu, kas nav nevienam. Ko tādu, ko vēl neviens nav turējis savās rokās.
Tās ir debesis un vairāk. Es gribu savās rokās paņemt zilas, saulainas debesis, kas mani apvij ikreiz, kad vasaras rītā ar plikām kājām dodos rīta pastaigā. Man tas ir vajadzīgs- šī sajūta, ka tev ir kas vairāk, kā citiem.
Tu zini, kas ir tas, kas ikreiz tevi ierauga, kad tu izej no mājām?Un kā ar to, kas ikreiz atsūta tev lietu? Kas ir tas, kas smaida, kad tu smaidi? - Tās ir debesis un tādēļ es vēlos tās paturēt.
Es zinu, kā tās var paturēt savās vēsajās plaukstās! Vienkārši- paņem šīs saulainās debesis savā sirdī, tad arī tās būs tavās plaukstās. Tas nav grūti- pamēģini.
Vai sanāca? Nē?- es zinu kādēļ tā! : Tu vienkārši negribēji visas debesis paņemt sev. Tas ir j;agrib ļoti, bet vienkārši. Tad arī sapratīsi, kā darbojas šī spēja paņemt debesis sev.

Memory key?!



Kas an ir tas, kas atstāj mūsu galvā šīs neizdzēšamās atmiņas, alkas kādu atgūt? Labais, vai tomēr ne tik labais? Šoreiz parunāsim par netik labo, jeb slikto.

Sāpes ir kā akmens, tu tās vari mest pret sienu tā pat, kā akmeni, bet ne sāpēs, ne akmens neizsšķīst. Bet varbūt no sāpīgām atmiņām var atbrīvoties?
Iespējams, bet nebūs tik viegli, kā izņet no telefona atmiņas karti un vienkārši nomest mēslainē.
Tavi sapņi šķiet sagrauti, domas rinķo tikai ap šo sāpi, nekas nepalīdz atbrīvoties no šīs lietas.
Ja viss būtu tik vienkārši- paņemt visu uzrakstīt uz labas un to visu iemest ugunskurā, lai viss sadeg un vairs nekad neatgriežas, tomēr dzīve nav domata, lai kaut ko izdarītu pa vienkāršo.
Daudzi likuši,liek un liks ciest, viņi mēģinās būt stiprāki un spēcīgāki par mums. Mēģinās mūs nolīdzināt ar zemi, bet ir jāsaņemas un jāpasaka- Nē, tas ir tavs ceļš, ko tu liec man iet, bet mans ir tur ^ tā ceļa galā, kur atraujas sapņi, no īstenības.
Būs grūti kaut ko aizmirst, bet tas ir iespējams!
Es zinu- ir grūti, kad tevi pamet labākais draugs ar kuru kopā esi pavadījis vismaz 7 gadus, bet tas,manuprāt, bija liktenis. Sākumā bija ļooti grūti, to visu saprat, un tas prasīja daudz pārdzīvojumu, bet tagad ir savādāk- labāk! Manā dzīvē ir ienākuši daudz jaunu cilvēku, un es galīgi to nenožēloju. Es tiešām esmu lepna, par to kas man ir. Un nu jau galīgi manā galvā nav vecās,sāpīgās atmiņas par sagrauto mani.

ps.. Logs ir dzīves skatupunkts, tas ir vecs, sagruvis bet īsts. Šō logu var izņet un tā vietā ielikt jaunu un skaistu logu. Bet lai arī kur nonāktu vecais logs, tu atcerēsies tā raupjos stūru un skabargainās malas.
Varbūt nav vērts mēģināt aizmirst lietas, ko tā pat nespēsi aizmirst- labāk izdari kaut ko tādu, lai sāpīgā lieta pati pagaistu no tavas galvas!

L.K.

piektdiena, 2010. gada 27. augusts

Tu esi tāda viena ☺



Dzīvē ir daudz lietu dēļ kurām ir vērts dzīvot. Ir arī daudz sajūtu dēļ kurām dzīvot, jo labākās lietas dzīvē nav nemaz lietas.
Viena no šīm ''nelietām'' ir draudzība- vienkārša, bet skaista. Jau kādus gadus 4 es pazīstu vienu jauku cilvēku, ar kuru kopā ir piedzīvotas gan nedienas, gan pat ļoti labi piedzīvojumi.
Tā ir viņa- mana volejbola partnere, jeb vienkārši laba draudzene. Viņas zaļipelēkās acis, smaids, garie mati <- šīs lietas uz visiem atstāj neaizmirstamu iespaidu, bet izdzirdot viņas smieklus jebkurš kļūst smaidīgāks.
Kopā esam piedzīvojušas daudz- gan izbraukušas pusi latvijas ar volejbola sacensībām, gan vienkārši tā pat runājušas pa skypu. Atklājušas gan sevī gan apkārtējā pasaulē daudz jaunu lietu. Stundām garās sarunas atpakaļceļā no sacensībām- smiekli ..
Neaizmirstamas atmiņas no bīča.. satraukums, kas tika pārvarēts, pirms spēlēm. Saspringums, dusmas, smiekli, tas viss kopā sajaucās, kā virpulis..
Neiztikt jau bez kāda skarbāka vārda, tomēr viss beidzas labi. Tas laikam ir dēļ šī acu skatiena, kad jā ir- ir draudzība[raksīju iepriekš]..
Tiešām katram novēlu šādu mazu, jauku nezvērēnu, ka- Annija.. :))

Ieraugi to, kas patiesībā stāv tev blakus!



Cik cilvēks patiesībā ir atpalicis no šīs lielās,skaļās un trauksmainās pasaules. Mēs pat neredzam to visu, kas notiek 100 metru rādiusā ap mums. Mēs cilvēki esam savā dzīves rutīnā, mēs sev noliekam darbus, kas jāizdara- jāaiziet tur, jāpaņem tas, 13.00 jābūt tur, 18.23 atkal citur- mēs vairs nezinam, kas notiek mums apkārt. Neredzam tos, kam vajadzīga palīdzība, nedzirdam saucienus, neredzam prieka asaras, smaidus. Bet, kas pie tā vainīgs?
Neviens, tikai mēs paši- cilvēki. Izgudrojām visas lielās, ātrās mašīnas, kuras traucas pa lielpilsētas ielām vienalga- vai luksaforā mirgo sarkanā,zaļā vai dzeltenā gaisma, visi kaut kur steidzas.
Tādēļ arī mums ir tik grūti veidot pašiem savu ideālo pasauli, mēs vienkārši netieam līdzi šaij- nu jau ātrajai pasaulei.
Taksometrs lielpilsētā aizjoņo, automašīnas sastrēgumos taurē un teju tālumā dzirdama vilciena sliežu šķindoņa. Gandrīz vai retais iedomājas izbraukt no mājas ar vlosipēdu vai doties kaut kur ar kājām, jo visiem ir bail kaut ko nokavāt- bet ko gan mēs varētu nokavēt? ~ darba laika sākumu, sapulci, skolu. Vienīgais ko mēs paīstam varam nokavēt ir laiks dzīvot šo dzīvi- dzīvot nevis izdzīvot.
Tādēļ vienreiz nometīsim pie malas ikdienas steigu apsēdīsimies ''zaļajā zonā'' blakus kādam labam draugam un vienkārši vērosim- vērosim šo ikdienas steigu, kura mūs vada ikdienā un pateiksim- Nē, tāda nav mana dzīve, es šeit pasēdēšu un paskatīšos, kāda ir citu dzīve!
L.K.

Kas ir draugs?



Kas,manuprāt, ir draugs!
Kas ir draugs? To īsti nemāk izskaidrot neviens ne zinātnieks, ne kāds cits, jo nav tādas vienīgās un pareizās versijas.
Pie savas īstās un vienīgās versijas esmu nokļuvusi nu jau 14 gadu laikā, bet iespējams jau pēc dažiem mēnešiem man liksies, pa visam savādāk. Draugs ir cilvēks- sajūtu,atmiņu un enerģijas apvienojums. Tas ir cilvēks, kuram ieskatoties acīs tu redzi- ir, ir tā vajadzīgā enerģija.
Man draugu nav daudz, vairāk ir labu paziņu, tomēr tie paši daži draugi man ir, ir tie paši labākie. Savus draugus es uzskatu, par savu kreiso roku, jo labā roka esmu es pati. Bet kreisā roka man ir ļoti svarīga, ja man tādas nebūtu man būtu daudz grutāk. Iespējami dzīvot- taču grūtāk. Tā pat ir ar draugiem- bez tiem var izdzīvot,tomēr ja tev ir draugi, dzīve kļūst vieglāka.
Šī tuvā cilvēka smaids padara dienu gaišāku, viņa pieskāriens padara dzīvi vieglāku, bet apskāviens padara manu pasauli laimīgāku. Drauga patiesie vārdi padara mani stiprāku, viņš/viņa nav tas cilvēks, kurš pateiks ''tev neizdodies''- viņš uzmundrinās un teiks: ''tu mēdz zaudēt, bet ne padoties''. īsts draugs neļaus kādam nostāties starp jums, nesāpinās tevi, katru dienu, ko pavadīsiet kopā uztvers kā dāvānu-lielu un skaistu.
Katram novēlu atrast tādu draugu, kas kopā ar jums dara stūlbībās, paeiks visu kā ir, tādu ar kuru kopā tu jūties labi, bet galvenais, lai ieskatoties acīs tu vari pateikt- jā, tas ir mans draugs!♥

Liene Krūmiņa!

Smaidīgie-baidīgie



Tik daudz laika ir pagājis, kopš vasaras sākuma, bet tomēr tik daudz piedzīvojumu,pārdzīvojumu un visādu citādu lietu.
Tomēr pat nesen notikuši daži gandrīz nenozīmīgi brīži, tomēr diezgan neaizmirstami!
Tas smaids, kas staro no tevis, kad esi kopā ar savējiem- draugiem ir vienkārši woow. Lija lietus, bet mēs sēdējām tribīnēs, zem lietussargiem un skatījāmies autokrosu- neaizmirstami. Brauciens uz Rīgu- veikali, dzīvokļa meklēšana u..c- neaizmirstami. Vienkārši ir labi!

trešdiena, 2010. gada 18. augusts

K!I!D



Mazi, mīļi minkačīi :D

Tātad vakar 17.08 jau saņēmu savu 1.mo dāvanu uz v/d [18], to uzdāvināja brālis- kreklu ar manu uzvārdu un 17 ciparu, jo tāds bija tād dienas datums.

Bet nu tad mēs svinējām Līvas, jau pagājušos dz/d un pie reizes vēl manu v/d.. Bija ļooti jautri, protams, ar dažiem izņēmumiem, bet tas tā :))
Vispār diezgan priecīgi.


Tagad sēžu pie pc un skatos apsveikumus[hug] v/d. Ir baigi jauki- jā! Un vēl tas, ka tevi apsveic 01.00 +, kaut vai tikai ar apskāvienu, bet tik jauki (sun).

Gan jau diena būs izdevusies sziaaa "__

pirmdiena, 2010. gada 16. augusts

It



Dažreiz, dažreiz tik grūti saprast notiekošo. Viendien tu esi draugs cilvēkam, bet citā dienā jau ienaidnieks. No kā rodas visa šī putra?- no apmelošanas, no kāda skaudības vai vienkkārši viss notiek pats no sevis?
Nē- pats nosevis nenotiek nekas. Tas ir pierādījies draudzībā, lai arī cik cieša tā ir. Ir skaudīgi cilvēki, nelaipni un vēl savādāki cilvēki.
Tu nekad nevari būt pārliecināts, par to kāds draugs ai draugu draugs tev gadīsies, jo draudzība spēj rasties ne no kā..

Tieši draudzībā rodas jautājumi, dzimst patiesība, bet lai to atklātu katram priekš ir tāls ceļš. Puse no cilvēkiem šo ceļu nespēj iziet un laika gaitā draudzība beidzās- pati no sevi, tā spriež vairums cilvēku. Bet kā zināms pats no sevis nebeidzas nekas. Starp draugiem ir kaut kas, kam tur ir jābūt, bet viens cilvēks var izjaukt visu šo līdzsvaru.

Pat Tev nezinot, var atnākt vēstule, zvans vai vienkārši baumas, par tevi un tavu draugu. [ar cīņu, ko esat izcīnījuši kopā. Un kādam vienmēr radīsies kāds jautājums- uz kuru atbildētt būs grūti- jo draugs tevi nesapratīs!

Būs jautājums- bet es nezinu, kā atbildēt, jo iespējams mani nesapratīs.

sestdiena, 2010. gada 14. augusts

Well done



Get :D

Mmm beidzot pabeigusies volejbola sezona- un pat diezgan labi. Nu dabūjām to 3. vietu. Un esmu patiešām priecīga.
Gāja grūti, pat ļoti, bet es to nepaaveicu vienu, tā kā paldies Annijai :))

Tātad pēdējā spēle par 3/4 vietu, pret D-pili. Vienkārši oučc sākumā zaudējām 0:6 biju nedaudz pārliecināta, ka mēs zaudēsim un jau 3 gadu būsim 4. Bet kaut kas nostājās mūsu pusē, varbūt tā bija tikai tīrākā laimes spēle, bet varbūt nē.
Beidzot mēs panācām to, ko vēlējāmies, to kādēļ gājām uz trenniņniem un darījām ko varējām- to par ko sapņo katrs iesācējs.
Jā, 3. vieta nav 1. tomēr iesākumā būs labi, ir vērts cīnīties tālāk, lai kāptu augstāk.

Visiem tiem, kas domāja, ka esam tikai lielībnieces pierādījām, ka tā nav. Un lai to sasniegtu bija nepieciešami 6 gadi volejbola un 3 no tiem bīča [pludmales vb]. Tas bija tā vērts, un to galīgi es nenožēloju. Un katram kam ir kāds sapnis iesaku to sasniegt, ar darbu, un jautrību!

trešdiena, 2010. gada 11. augusts

Cīnies!

Hajdžii :D

Rīt 6.30 izbraucam uz volejbola finālu. Būs grūti- to es zinu!
Būs baigi jācīnās, lai aizcīnītos līdz fināla finālam un spēlētu tā ritīgi. Divus gadus atpakaļ sanāca aizspēlēties līdz 4 vietai, arī pagājušajā gadā sanāca tā pat. Bet šogad? -nezinu, kā būs. erams, ka ne sliktāk! :))

We have to be togetger x2





Nēe, tomēr viss bija galīgi izdevies, arī bez putu ballītes. Pilnīgi nenožēloju, ka aizbraucu uz laukiem, jo tā pat mana kompānija negāja uz putām he..

Bet tur arī gāja jautri- spēlējot volīiti, braucot uz palsmani, lai brāļāa varētu padziedāt..
Nākošās dienas sacensības arī bija baigi foršas. Tas jau nekas, ka visas pakāsām, bet gāja ūber jautri. Arī gulēšana pie skolas uz trepēm...

Un arī jaunus draugus esmu ieguvusi- Sinču. Vot tā ir forša :)) (H)

sestdiena, 2010. gada 7. augusts

We have to be together


Yō''

Šajā hott dienā. Domāju, ka šī būs labākā vasara, kāda ir bijusi līdz šim. Volejbols&saule&ballītes= ♥

Bēet baigi gaidīju to dienu, kad manā čuhņā būs putu ballīte, bēet kā vienmēr kkas nojiet greizi. Šoreiz es netiku ne uz bmx sacensībām, ne uz putām, jo rīt ir sacensības volī, un protams mans brālis grib tur doties jau šodien. Evv nuu visa šī diena sačakarēta. Un man vēl pa nakti jāguļ pie mazās māsīcas- man nepatīk gulēt pie citiem, jo parasti es ceļos gad gribu, eju kad gribu, klusēju, kad gribu- bet tagad nekā :D Deimmm :D

MP3 pielādēts pilns ar dziesmām, lai visa vakara garumā varētu klausīties!

Bet tikuntā besī nu :D

Ai labi čau minčī :D