piektdiena, 2010. gada 27. augusts

Tu esi tāda viena ☺



Dzīvē ir daudz lietu dēļ kurām ir vērts dzīvot. Ir arī daudz sajūtu dēļ kurām dzīvot, jo labākās lietas dzīvē nav nemaz lietas.
Viena no šīm ''nelietām'' ir draudzība- vienkārša, bet skaista. Jau kādus gadus 4 es pazīstu vienu jauku cilvēku, ar kuru kopā ir piedzīvotas gan nedienas, gan pat ļoti labi piedzīvojumi.
Tā ir viņa- mana volejbola partnere, jeb vienkārši laba draudzene. Viņas zaļipelēkās acis, smaids, garie mati <- šīs lietas uz visiem atstāj neaizmirstamu iespaidu, bet izdzirdot viņas smieklus jebkurš kļūst smaidīgāks.
Kopā esam piedzīvojušas daudz- gan izbraukušas pusi latvijas ar volejbola sacensībām, gan vienkārši tā pat runājušas pa skypu. Atklājušas gan sevī gan apkārtējā pasaulē daudz jaunu lietu. Stundām garās sarunas atpakaļceļā no sacensībām- smiekli ..
Neaizmirstamas atmiņas no bīča.. satraukums, kas tika pārvarēts, pirms spēlēm. Saspringums, dusmas, smiekli, tas viss kopā sajaucās, kā virpulis..
Neiztikt jau bez kāda skarbāka vārda, tomēr viss beidzas labi. Tas laikam ir dēļ šī acu skatiena, kad jā ir- ir draudzība[raksīju iepriekš]..
Tiešām katram novēlu šādu mazu, jauku nezvērēnu, ka- Annija.. :))

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru