otrdiena, 2011. gada 3. maijs

Kā tu sevi noskaņo, tā tu arī jūties!



2diena ir pagājusi. Jeb viena no garākajām dienām šajā nedēļā. Vispār tāds dīvans noskaņojums, pat nezinu kapēc,tomēr ārā līst, istabā kurās krāsns un iet viens no mīļākajiem seriāliem. Kaut kur pa draugiem.lv klīst jauki cilvēki, bildes komantē- un tad ir tik jauki.
Bet,tomēr, man ļoti patīk šī sajūta, kad tu esi brīvs no skolas, vari vienkārši paēdēt un atcerēties vecos laikus, un tā forši.                     


Šodien skolā uzjautrinājāmies. Angļu valodā precīzāk. Klasesbiedrs sāka ar slapju lupatu mētāties. Jums tas droši liksies bezjēdzīgi un truli, tomēr ne būt ne. Tas bija uzjautrinoši. Esmu priecīga arī par to, ka,manuprāt, ķīmijā arī diezko neslikti uzrakstīju pārbaudes darbu.                                                                                                   Vēl prieciņš, ka Lindai šodien 16. Ēdām kēksiņus, un atkal dziedājām daudz baltu dieniņu savā izpildījumā. Ar galotnēm ''ties'' Jeb nu ..... ,mīlēejoties. Hi. Uzuzrrājām arī.                                                         

Tad sākās diskusijas par pēdējo zvanu un izlaidumu. Ak tu velns cikt as viss ir tuvu.  Un tik daudz kas jāizdara. Džīizās. Jau pie ziņojumu dēļa izlikts saraksts ar to, kurā datumā ir eksāmeni, un kas tos ''vēro''. Ja viss tā būs, tad pagadījušies makten- labi skolotāji. Nu tādi jauki!                                   
Mana filma jau beidzās, un mamma saka ka jāiet ēst. Foršu vakaru.! Cerams ka man ar tāds būs, vakardiena bija patīkama!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru