otrdiena, 2011. gada 17. maijs

Starp mums. - TRAKAJIEM runājot.

Šoreiz iztiksim bez ievadfrāzēm, jo tās jau tiks izteiktas 
attēlos. Šodienas noskaņojums: Interesants.

Kājām gaisā viss šis teksts, jo nesanāk man visu pievienot, kā vēlos- bet kas gan tur liels.! :) 

                                                 <-------------------------------------->
Otrdiena 17.maijs, lietains, dzīves prognoze- izdevusies diena, ar konkrētiem viedokļa aizstāvēšanas laikiem, smiekliem un visu pārējo. 

Skolā: Austri ievēlējām, kā gada labāko skolēnu, bet atkal jau skolotājai tur kkas nepatika, jo rediet viņš 1 eseju izprintēja no googles. Deim. A mēs esam savējie un aizgājām pie direktores un pateicām, ka viņš mūsu labā ir tik daudz ko darījis, tas viss pierādās atkal un atkal. Bet tā kā šī lap ir publiska negribas iedziļināties visās lietās, ko mūsu klase skolā dara, jo mēs esam visādi! (giggle) Tas attiecas arī uz kontroldarbiem u.c.

Annija mani iepriecināja teikdama, ka viņas paskastē mētājās zīmīte ar to, ka mūs gaida pastā! Patīkami satraukta. Rīt 8.00 pie topa un tad jau manīs. Kopā Ls 41,94. 

 Un ārā līst lietus jau kuro dienu. Bet tas ir labi- man. Jo negribas iet ārā un ir laiks pievērsties mācībām! Bet zini ko mazīnais tunelis ausī ir,, laikam pienācis laiks izņemt un iztīrīt, kā nekā vienu dienu šis tur mitinājies. Ā mēģinam priekš pēdējā zvana- būs dziesma: mēs dzīvojam pasakā!

 Beet- šodienas hits:





Kas ir dzīve?


darbs?
nē.
pienākums arī nē.
dzīve ir tas,kas tev ir dots, lai tu to izmantotu kā vēlies. 

Mums katram ir dota sava izvēle kā dzīvot. Iet pa kreisi, vai pa labi- tā jau ir izvēle!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru