sestdiena, 2011. gada 30. aprīlis

N'stuff

Jēs, I got my own life.
Šodien forši neaizbraucu uz spēlēm. Nu nekas, man vismaz ir mangalis :D

Ārā izskatās saulains- un dažreiz nomācies laiciņš. Drīz būs jāsāk taisīties- jāvelk ādīgie legingi, un jā baltais krekls- bet es izdomāju, ka man nepatīk, kā kopā izskatās- skarbi ne. Bet lai iet. Uztaisīju sev normāli puš ap matus- jeb precīzāk izžāvēju ar fēnu, un sanāca tādi - I wanna be a rock star. Bet nu tos es iztaisnošu un būs puslīdz šiki jeb vienkārši sataisīšu ļipā. Par kurpēm gan vēl neesmu izdomājusi damn gād :D
    Būs šiki. es esmu apēdusi visu šokolādi, un tagad ir sūdīgi.  Āaaa labi, ka atcerējos, ka jāpaņem foča baterija- I remember it! Telefons pielādēts, mp arī. Im ready!
     Un es gribu iet līdzi uz mēģinājumu, bet droši jau ka nevarēs, tapēc dzīvošos ar mazo Eimiju :) Ceru uz izdevušos vakaru!

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Rīt ielu stafetes- lai veicās Steģēniem. Bet šogad es nepiekritu skriet tos 300 vai cik tos metrus. Un es pat nezinu vai būšu mājās, bet ja būšu tad noteikti pie savējiem! Labākais jau tas, ka katru gadu esmu skrējusi 2 reizes, šogad negribēju sevi apgrūtināt, un balvas man nevajag- visa dzīve kā balva!

Gribu labi pavadītu laiku ar Janci un Sinču- thats all I need tonight.! Un lai viņi labi nodzied tas man arī ir svarīgi, jo varbūt kādreiz arī es speršu savu soli uz kādas skatuves, Naidīgi!

Un mēs esam īivl klase. Jo izdomājām, ka šitais mums pēdējais gads pei mūsu ''mīļās'' klases audzinātājas, tātad kaut kā jau jāuzdzen šai atmiņas. Tadd nu Bēči izdomā, ka kkur jānopērk divas pelītes un viena jāielaiž klasē, otra viņai mašīnā. Gūud gāad- lai tik viņa ar sirdi neaiziet, jo viņa mums tāda vāja samērā.

Dodos piedzīvojumos drīz. Izklaidējies! Hoķis, hoķis, hoķis!

Toļik, kur atrast dzīves jēgu? - paskaties somā, vēl vienam jābūt.

Rock'n'roll



Čau- jā!
Daudz jau es nedrukāšu tikai gibēju pateikt,  ka dodos ceļā uz Valmieru, lai nospēlētu pēdējās spēles. Bet visdīvainākais ir tas, ka es 2 nedēļas bumbu neesmu rokā turējusi- tātad, es nesolu, ka man viss izdosies. :)
Pēc tam aši jāsataisās un jābrauc uz mājām. Tur mati jāizmazgā un jāuzkačā skils. Jau piemērīju legingus-der! Ādas jaka ir! Vienīgi par kreklu- nedaudz par īsu, kā gribēju, bet nu nekas, un ko darīt ar kurpēm, tas man vēl nav skaidrs. Bet nu nekas. Es ceru visu paspēt, aši aši. Un būt laicīgi- pirms konča jau zālē, un ballīte var sākties.
Ja laicīgi piecelsimies, tad jau būšu arī uz ielu stafetēm- bet tad jau manīs.
Labi čau! Man vēl gulta jāsaklāj, kā nekā 2 dienas tajā neviens negulēs, izņemot Džeriju Lī.

Atā atā atā attā!
Trakajiem pieder pasaule! Psihajiem – divas! Man-trīs

piektdiena, 2011. gada 29. aprīlis

Bitter sweet migraine



Hei. Jau vakars. Bet pārsteidzoši labi pavadīts. Sinča bija pie mums un dziedāja trennējoties rītdienai. Es tur ar viņu bazarēju, un bija jauki.. Vedām džeri ārā un tā jā.
Rīt jāizskatās labi- es mēģināšu protams, tomēr tad jau redzēs, kā sanāks. Un un un es negribu iet uz balli- būtu ar sav'jiem tad jā, bet nu negribas citādāk. Un man ir jāskatās hoķis.

Bet jā, forša tu esīi! :)

MyTube

Par mani runājat ar mani:
Liene Ella Krūmiņa- Minča/Lienča :)
Par mani: Dīvaina. Bez mūzikas gandrīz nekur- ievēroju to, ka ceļos ar mūziku, pa dienu ar mūziku un gulēt arī ar to. Dziedu visur- istabā, dušā, vai skolā. Kaut vai viena ejot pa ceļu. Bet parasti to daru viena, vai ar' ļoti labiem draugiem. Telefonam melodiju varu nemainīt 3 mēnešus stabili, tā pat ar fona attēliem. Garšo ''lāsēns -auksts''.  Reti, ļoti reti mani var redzēt biksēs, parasti staigāju legingos un šortos. Pat ziemā! Baidos no bailēm. Nepatīk mīļvārdiņi un visādas pārsaldinātas lietas, ka pilnīgi jau cukurs birst. Ļoti patīk mašīnas,autokross un tādas štelles. Disenes nepatīk- patīk balles. Nav mīļākās grupas, n'shit, bet Merilyn Monroe- is my!. Nepatīk sajūta, kad esi pārēdies. Savās piektdienās nepiedzeros, kā to dara 80%.
Riebjās cilvēki, kad domā, ka ir visforšākie n'stuff, jo savu riebīgumu var parādīt pats pret sevi. Patīk volis, saule, smiltis.  Nedaru to kas nepatīk. Ja daru, tad ļoti pavirši. Patīk smaidīt. Un tīk savas zilās/dziļās acis.
Patīk ja mani ievēro, bet nepatīk ja blenž virsū. Pieradusi pie tā, ka atskatās, un saka- ei, mazā, mazā! Nepadodos kārdinājumam. Spēcīgs raksturs- vāji nervi. Man ir savas vērtības, un pašcieņa. Nepārkāpju sev uzstādītos noteikumus.
Bet ja godīgi tad vienkārši BRĪVA!  Kā putni. Man netraucē vējš, lietus, vai saule. Spēju pārdzīvot kritienus un lodes. Neviens ceļš man nebūs par garu, neviens darbs par grūtu. Ir tikai jāgrib!

Draugi par mani:
''Ar viņu nekad nevar būt garlaicīgi''
''Bail, ka no pasaules pazudīs rozā krāsa''
'' Mīļš eksemplārs''
''Ar Lieni nestrīdēties''
''Vienkārša.Skaista.Skaļa.''
''Jauka''

Bet nu tā ir jā. Atkarīga no vārda ' šiki'' un '' veiksmee''. Par mani jau klasē iesmēj, ka es sakoļījusi puss klases čaļu un laižu ar viņiem. Jēes ofkoors. Kausle, jo ja vajag tad bliežu. Ai, vispār ļooti mīļa.



Jā, satiku sinču. Viņa pie manīm. Dzied. Foršīi! :)

Nu re, szia!

jhafhgjfajbaugvjbjb ēe makarena!

Hei!
Nu re, jau klāt 5diena. Un Liene ir nepierasti ātri mājās. Tikai 3 stundas bija. Rīts iesākās ar ģimenes ārsta apmeklējumu. Es tur ieeju, tas tur paprasa, vai viss kārtībā, es tā jā.. Pēc tam sēžu un šis tā pēkšņi- cik tev ir pīrsingu, un sāk skaitīt manus auskarus - viens divi, trīc, četri, pieci. Jautrais. Nu re, man viss ir kārtībā, tā ka varu dzīvot laimīga- laikam!
Bet nu pirms ārsta, mēs kādi 6 sēžam un gaidam, pienāk viena sieviete un saka, ka grib iet iekšā. Ārsts pasaka, ka tagad iet skolēni. Tā tur sēž tālāk, un jautā mums: Jūs visi pie šī daktera? Mēs tā jā- un vēl 15 cilvēki. Šī pēc laika. ''Jūs visi slimojat?''. Inspektors kauškals atkal izsper savus jokus: ''Jā, skolā nežēlīgs vīruss plosās''. Nu re!

Tālāk man ļooti visās 3 stundās nāca miegs, nu es nesaprotu pat kapēc, jo gulēt 23.00 aizgāju. Skolā paēdu salātus un siera bulciņu un tā jā. Beidzās stundas nācu mājās. Tad izdomāju, ka ap 16.20 aizstaigāšu līdz ''burgerhausam'' gribas kko neveselīgu, jo visu nedēļu liene ēd kārtīgi!

Bet ak es muļķe, skatos kas tagad skan pa ehr, bet izlasu- šodien ir piekodiens, nevis šodien ir piektdiena. Vienkārši watahell.
Un jā, es ceru, ka mēs dabūsim savas formas! Un es vēl ceru, ka šodien satikšu Sinču. Jēes!

Rīt pēdējās sacensības volejbolā, pēc tam aši cenšos braukt mājās- sataisīties un viss kas tajā ietilpst, un tētis mani ved uz laukiem. Jāskatās kā dzied brālis ar Sinču. Bet tas tā. Lielākais gruzis ir par to, ka neredzēšu hoķi- nu bāc nu, es tā gaidīju. Nu labi, spēli liela iespēja, ka nevinnēsim, bet nu tā patām! grr.
7dien ir ielu stafetes, varētu iet savējos steģēnus atbalstīt- yeeh!

Nu re! Šodien viena veca dziesma ieskanējās manās ausīs, tad nu lūdzu! Es slinkošu, jo re, kādu darbu jau esmu izdarījusi- blogam jauns makeup! 

Tikai mamma mūs nēsā visu savu dzīvi!!!9 mēnešus savā vēderā, līdz 3 gadiem uz rokām un visu atlikušo dzīvi savā sirdī.... !

ceturtdiena, 2011. gada 28. aprīlis

Es esmu nopietna.


Čau! Varat mani apsveikt jo latviešu valodas runāšanas daļa veiksmīgi nokārtota ar 17 punktiem no 20. Atzīme sanāca 8 [nu tāda ko liek e-klasē], 0,4 punkti pietrūka līdz 9. Soo fun. Un pat neko nesajaucu un īpaši nesastresojos.

Tad vēl šodien esmu nogājusi kādus 10 km. Jo teperis-centrs-skola-profene-skola-centrs-teķis-teperis-skola-mājas.
Bet bija forši ar Lieni Gāa, aiziet līdz teperim un tur apgulties uz soliņiem un sauļoties, ieslēgt lr2 un tas ir naidīgi. Smiekli bija vienkāršī nepārspējami.
Vakarā 6klasniekus vedājām pa skolu un tur stāstījām visu ko, baigi interesanti jau nebija, bet vismaz pildspalvu dabūju. Bet Emīls ir ļauns un neatdeva pildspalvu (devil)

Un visu ko es esmu sadarījusi, bet runājot pa telefonu ir grūti aer vienu roku rakstīt :D

Bet nu nekas, uzrakstīšu tagad :D
Teperī metām monetas pāri plecam un ievēlējāmies vēlēšanās. Patīkami, ka rīt ir tikai 4h. 
Kleita negāja pār dibenu, bet nu es kā radošs cilvēks- kleitu par kreklu uztaisīju, vēl kas? Hmm.
šodien īstenībā diezgan nogurusi esmu, jo kaut kā tā visa mācīšanās uz runāšanu- uhh.
Mmm brālis arī šodien mājās- jaukii (sun)

Tā ka jā, ceru rīt satikt Sinču, tad diena būs izdevusies :))
Atta!
Tev ir ienaidnieki? Labi. Tas nozīmē, ka tu esi pastāvējis par kaut ko, kaut kad mūžā. /Vinstons Čērčils/

trešdiena, 2011. gada 27. aprīlis

Hell is empty



Resgalīgais smaids tāads!
Beidzot es varu bišķi vairāk kaut ko uzrakstīt.

Nu jā, paēdu. Izšķirstījusi vecās ''Rīgas modes'', kurā atradu šiku piekriezni savai kleitai, kuru gribu šūt. Jo ome iedeva tādu old school audumu un sanāks man tāda šika kleitiņa, ja es mācēšu to visu dabūt gatavu.


Tad man vēl rīt ir runāšanā eksāmens, to runu es katru reizi norunāju savādāk. Droši rīt būšu nonervozējusies galīgi, tā ka šonakt vēl kādas 10 reizes iziešu cauri, rīt nopirkšū ūdeni, kārtīgi sadzeršos un iešu sabazārēt tās 3 minūtes, tad vēl 3min. tie jautājumi, un viss. Trakii!

Nu re, tas arī viss pagaidām. :)

Brīvdomātāja teorija

Nuu moiins, šitā baidīt Lieni. Ka man jādzied- it's crazy. Točna nu, es tak dziedu kā kkāds kaķis- un ne jau labākajā nozīmē. :D

Bet nu jā, gadās. Rīt man ir očeņ svarīga diena, jo no 8.30-8.45 būs mokošākās 15 minūtes, kurās man jānorunā eksāmena runa. Galvenais nesastresoties, un tad jau būs labi, bet parasti kkā sanāk tā, ka sirds dauzās, un netiek pateikts viss. Bet man ļooti vajag tos 20 punktus!

Vismaz labi, ka vēsturē dabūju 7 (sun). Un šodien topiņā nopirkām bumbieru sulu, tā ka tagad līdz kādiem 8 čiliņā mācīšos savu runu:)

otrdiena, 2011. gada 26. aprīlis

Ņū dei, ņū laif.

Heelllo from liene :D
Tā man iet- nav laika tā man šķiet- konkrēti! Jā,. labi man galīgi nav laika un vēlmes kaut ko gari rakstīt. bet nu gandrīz īsi un konkrēti:
 •Man rīt ir ieskaite ģeogrāfijā
 •4dien eksāmens runāšanā [konkrēti ir sūudā]
 •Šodien satiku Madaru  tā, ka esmu priecīga
 •Man ir rezervēta vieta kojās
 •Un šī ir mana pēdējā bīča vasara
 •Man gribas dziedāt, bet es nemāku

Ai, nu labi, čau, draudziņ. es centīšos kaut ko sadarīt. ehh.

pirmdiena, 2011. gada 25. aprīlis

Beidzot. BAILES [lv runa priekš ekša]

Bailes:




Cilvēks ir vissarežģītākā, bet tajā pašā laikā visinteresantākā būtne uz zemes. Kā darbojas mūsu apziņa, domāšana- tas ir noslēpums. Par katru situāciju cilvēkam rodas kaut kādas noteiktas emocijas, izjūtas. Viena no spilgtākajām cilvēka emocijām ir bailes.

Manuprāt, bailes ir cilvēku emocijas, kas rodas kāda pārdzīvojuma ietekmē. Šīs sliktās atmiņas izraisa mūsos tādas emocijas, ka vairāk nevēlamies piedzīvot šo situāciju tādēļ izstrādājam sevī aizsargemocijas.

Kā jau vairumam cilvēku arī manī ir bailes. Galvenokārt, man ir bail no nāves, no neizdošanās un zirnekļiem. Šīs negatīvās emocijas manī ir dēļ pārdzīvojumiem kurus nevēlos atcerēties, un dažādas sakritības, kas man atgādina par dažādiem notikumiem liek man saminstināties kaut ko darot. Iedziļinoties manā baiļu vēsturē varētu teikt, ka no nāves man ir bail tādēļ, ka esmu bijusi dažādās situācijās, kas liek mirkļiem paskriet gar acīm. Kā arī man ir bail no citu nāves. Pat vairāk nekā no savas jo man ļoti bail pazaudēt kādu sev tuvu un mīļu cilvēku vai radību. Tātad bail no sāpēm- ne savām, bet citu.

Ar savām bailēm jau sadzīvoju pietiekami daudz gadu, lai zinātu, kapēc man tās ir vērtība. Tieši bailes mani pasargā no nejēdzīgu lietu darīšanas. Ja manī ir bailes jeb slikta priekšnojauta, es nedaru iecerēto darbību, arī ja daru- visdrīzāk es to nožēloju. Tomēr visam labajam ir arī sliktā puse. Ja es baidos- es zaudēju pusi no panākumiem uz ko tiecos, jo bailes darbā novērš domas, un liek šaubīties un vilcināties.

Pēc šaubīšanās un vilcināšanās ir grūti kaut ko panākt, tādēļ ir jāpārvar bailes. Lai gan,manuprāt, bailes nevar pārvarēt, tās var tikai mazināt. Un mazināt tās var sevi pozitīvi noskaņojot- pateikt sev, būs labi, man izdosies, es mēģināšu! Iespējams, tas nepalīdzēs, bet galvenais ir sevi pozitīvi uzlādēt un aizmirst par kādu neizdošanos jo tā ir pagātne. Tikai nevajag mazināt bailes, kas tevi attur no nelaimes.

Ar savām bailēm cīnīties varu tikai es pati. Un to es varu izdarīt sev loģiski paskaidrojot lietas un sakritības. Piemēram no nāves nevar baidīties, jo kā var baidīties no situācijām, kuras nepazīsti. Visa dzīve ir laiks un emocijas- visdažādākās. Un nav laika baidīties no kaut kā, ir tikai jāīsteno!

Tiešām jauku vakaru. Jo es beidzot esmu pabeigusi abus darbus. Atliek tikai iemācīties. Senk jūu gād!

punkts

Kāda Brīvības cīnītāja dzīves gājums.


Kāda Brīvības cīnītāja dzīves gājums.


Latvijas vēsturē ļoti spilgti iezīmējās Brīvības cīņas. Tajās piedalījās daudz izcilas personības, kā piemēru var minēt Jāni Balodi.

Viņš ir dzimis 1881.gada 20.februārī Trikātas pagastā. Pirms Brīvības cīņām savu kara dienesta pieredzi ieguvis Krievijas impērijas dienestā un Viļņas karaskolā. J. Balodis ir piedalījies arī Krievu- japāņu un Pirmajā pasaules karā, kā jaunākais virsnieks un rotas komandieris.

Pēc šiem sasniegumiem un O.Kalpaka nāves Balodis tikai iecelts par Latviešu atsevišķā bataljona komandieri. Karaspēku vadījis kaujā pie Ventas un Saldus. Palielinoties karaspēka skaitam, J.Balodi iecēla par brigādes, bet vēlāk par Dienvidu grupas virspavēlnieku. Pēc reorganizācijas Dienvidu grupu pārdēvēja par 1. Kurzemes kājinieku divīziju, un Balodis bija tā komandieris. Jānis Balodis panāca to, ka karaspēks kļūst par bruņoto spēku un Latvijas armijas pamatu.

Pēc Brīvības cīņu beigām 1920.gadā,dienastu atstāja, bet piecus gadus vēlāk tikai ievēlēts saeimā. Viņš piedalījās Ulmaņa organizētajā 1934.gada 15.maija apvērsumā. Bet pēc Latvijas okupācijas Balodi deportēja uz Krieviju. Pēc izciestajiem sodiem atgriezies Latvijā un aizsaulē aizgājis 1965.gadā.

Jānis Balodis, kā spilgta personība un izcils karavadonis ar dažādiem apbalvojumiem ir ierakstīts Latvijas vēsturē.

Un jā- es pabeidzu- esmu happy. Jēs, jēs, jēs! :)
Vēl atliek tikai latviešu valodas runu uzrakstīt- to es sāku darīt jā!

Kas, kas kas?

-Bite the lightning

And tell me how it tastes

Kung fu fighting on your roller skates

Do the macarena in the devil's lair

But just don't sit down cause I've moved your chair-Arctic Monkey
 
Čau, šodiena bija gara un es esmu piekususi. Tātad: pavisam negaidīti man pateica, ka jābrauc uz tīrumu stādīt kartupeļi. Nu jā labi, lai nu kā negribētos tas tikai izdarīts. Bet nu viens labums ir- iesauļots X no krekla uz muguras- tātad saulīte pieķērusi.
 Bet man vēl ir jāizdomā runa latviešu valodas eksāmenam, un vēl jāuzraksta eseja vēsturei. Nu okēj- vēsturi es uzrakstīšu šodien- nu vismaz centīšos! Paldies Sinčai, ka viņa man palīdzēja.
 
Un jā- vakar ar brāļa draugiem uzcepām sašļiku un pasēdējām. Bija daži cilvēki, kas bija riebīgi un manā skatījumā tādi ir vēl ar vien. Bet nu vienalga.
 
Vēl esmu izdomājusi ka negribu palikt sm. Gribas kaut ko sasniegt. Tādēļ apsveru domu par valmieras mākslas vidusskolu, tikai tagad pēkšņi sāku domāt- vai vajadzētu tagad atstāt visu, un sākt no jauna?!

svētdiena, 2011. gada 24. aprīlis

Saucās lieldienas!

Labas dienas lieldienās. Tikko atlasījos mājās no laukiem. Bijām uz konci. Man priekšā sēdēja divi vīrieši, kuri konkrēti smirdēja, labi tas nu tā, bet visu laiku viņi vārījās runāja un runāja. Tā nu mans pacietības mērs bija pilns un es pateicu : cik var bazārēt, kad notiek koncerts. GRR.
Tad pēc tam dzīvojos dauz ar Eimiju, ahh mīlu viņu. Bijām šūpoties un braukt pa slidkalniņiem. Vīii! Tā es piekusu! Protams pārēdos olas un man tagad ir sliktii. Atkal visu gadu neēdīšu olas kā jau parasti.

+sauļojos kamēr mazā slidkalniņojās!

Tādas bija manas lieldienas, kuras vēl turpinās- kā tev gāja? :)

sestdiena, 2011. gada 23. aprīlis

First step

Diezgan fun likt vecas bildes. No ziemas sākuma šitā bilde. Bet tas lietussardziņš ir foršs.
Nu re, esmu sakrāsojusi olas- varu gaidīt lieldžas. Bija smukas. Rīt jāuztaisa bildītes, būs jauki :)

Tagad ar Rinaldu čatojam par 4dienu. Un ka pie Sīdžas ir viņa cepure. Galīgi traki :D Un Dāvīts krās naudu aluskastei. !

Tad nu gan baigie trakumi!

ROFL MY WORLD

Eii nost, tikko nolādēju bildi no šodienas- es ķipa tā zaķu čiksa esmu.Ou gāaš. So sexy.
Jā, labi!

Es tikko izspēlējos basi, tagad jāiet krāsot olas, lieldienīgas lieldienīgas. Māte nopirka lielu šokolādi- jauki! Rīt gan jābrauc pie mazās māsas uz laukiem, viņa koncī dejos. Tik kjūut būs. Un es atkal dabūšu šoko olas kā parasti par mani jau rūpējas :D  mhhm, tikai jāielādē flešā kādas dziesmas, lai varētu klausīties pa ceļam uz laukiem. Hah neapskaužu mammu kurai visu laiku būs jāklausās dziesmas, kas man patīk. Jeb varbūt vienkāršāk paprasīt brālim flešu ar dziesmām? :)

Tu un nakts.

Hei, jo atkal esmu mājās. Šitā dziesma skanēja kad braucu ar brāli mājās, tapēc arī iemetās šeit tā.
Centrā bija visādas atrakcijas mazajiem, bet lielā liene jau protams arī ies, un dabūju šoko olas. Jauki! Tad vēl topiņā bija degustācijas, kurās liene visu degustēja. Sākota ar desām beidzot ar to fizzu, kuru pārdod no 16- kur problēma?- nekur! :)

Jauki.

Sēņotāj?

Čau. Vakar ap 6 izgājos ārā ar AnnijuL. Mājās ievēlos ap 20.00. Principā neko interesantu nedarījām, bet bija forši. Aizgājām līdz parciņam uztaisījām kādu pikčeru. Tad bišķi pilināja lietus tapēc sēdējām pie top'a uz pelēkajiem. [nu tie puķutantu galdi&krēsliem].  Jāap- es gribēju tādas naidīgās bildes, bet reāli visas sanāca tādas smaidīgās. Nu jā, kad sēdējām, mums priekšā stāvvietā piebrauca tikai sarkanas mašīnas- tik cepīgs skats. (love). Nu jā.
Ā jā, vēl vakar Sinču satiku, šī baigi dziedot.
Jā, pamētāju bassīti, pati ar sevi un man reāli darbojās zemes pievilkšanas spēks, jo es nokritu un nobrāzu plaukstu- sāpes liek atcerēties, ka esi dzīvs!

Kas šodien? Kkāds pāsākums centrā- ķipa lieldienu or hvz. Bet,protams, visi mani draugi kko sēņo, vai ir jau aizņemti. Nu kammon, kas man vienai būs jāiet izklaidēties? Nu tā arī darīšu, iesū uz centru pastīties kkādus zaķus, tad vēl sazin kādas atrakcijas tur ir :D

Ko lai velk? Nezinu- jautrā liene, jautrā :D

Ai labi, es nesēņošu un eju uz centru! Pakā!

piektdiena, 2011. gada 22. aprīlis

Minča, minča- celies.

Labs pusdienslaiks, vai nu kā nosauksim plkst 12.45. Vienkārši puss dienu esmu nogulējusi bet nu patīkami, patīkami. Gribi zināt, kā man gāja vakar?

Satiekamies pie top'a ted ejam uz visiem veikaliem nopirkt mūsu vakara ēdamo. Tad nu stībījām visu uz oāzi. Tur iekārtojāmies un sākām cepināt desas, kuras ēdām ar maizi un kečupu- kā jau parasti mana ballīšu partika. Tad nu palika tumšs un auksts, gājām sēdēt pirtiņā. Man bija auksti, bet tas tā. Sākums garlaicīgs. Vēlāk divi saderēja uz alus kasti, ka viens neaizmigs, bet aizmiga- pie manis! Ha- tā ka es ar dabūju šo to no tās kastes, kad pirks- ha ha ha Dāvīt. Pēc tam visi kur nu kurais. Tad sākām foķēties- daudz. Tapa principā kkādas pilnīgi random bildes, bet nu atmiņas vismaz!
Tad kkādi aizgājām gulēt ap 4. Līdz mani Dāvis sāk raut aiz kājas un teikt- minča, minča. Jauki- mēs aizgājām gulēt tad kaut kad. 4 cilvēki pa 2 gultām- jautrie.
No rīta piecēlāmies visu sataisījām gājām zaķus barot- jo lieldienaaas. Un tā!

Sīkumos neizplūdīšu, bet bija jau labi. Varēja labāk- bet nu ko- jauki! :)
[P.s. Evijas saulenes ir pie manis bet tas jau tā]


Hello kitty- zdrastvui kot. Nu jā , visādi jociņi spociņi. Un tik daudz smējos, un dziedāju. Olalāa!

Zinātu dziesmai nosaukumu, ieliktu arī dziesmu- paldies par uzmanību. Jauku dienu. Kā arī es vēlāk eju ārā ar Aneti :D *.*

ceturtdiena, 2011. gada 21. aprīlis

I'm just I

 Nav ko klusēt jāiet tusēt!
Čau čau čau!

Iešu pavadīt laiku ar veci-jaunajiem mākslenes ex. kursabiedriem.

----------------------------------------------
Un būšu atpakaļ rīt. Jāpaņem foķis.
----------------------------------------------
Daudziem ir aizspriedumi par Dievu, bet es domāju, ka katrs drīkst ticēt kam grib, piemēram, es ticu sev.

Atā draudziņ!

We all have stories to tell

  Čau- 4diena. Un manas brīvdienas var sākties- yeeaah!!! Konkrēts prieks man. Saku, ka jāizbauda šitās brīvdienas, tā spēcīgi.
Šodien 20.00 pie topa lai laistu uz kursa vakaru, hvz vai būs daudz cilvēku, bet nu man jau vienalga, kārtīgi jāizballējas. Tad jau no rīta būšu mājās un būs kkad jāšauj ar Anetīi ārā!
   Sou tā kā man ir tak ''grēkošanas'' krekls, tad jau daudzi prasīja, vai esmu kko sagrēkojusi šodien- bet nu nēebiju gan.
   Šodien mūzikas skolotāja atteicās ar mums strādāt, jo mēs esam tādi mīļuki. Ieejam klasē un sākam konkrēti dirst šai virsū utētē. Jā, mēs esot neforšākā klases skolā utētē. Jā, labi- un nerakstīšu tālāk mūsu izjūtas pret viņu.
   Laikam šodien jāpaņem foķis, ja jau sanāk kāda fina bildīte ar atnākušajiem ;D nu 5 cilvēki būs točna :D
    Okēej- šodien profenē paēdu pa 0,33 saņiem- esmu laba. Bet pēs skolas aizgāju uz riveru un paēdu pa 2ls. Nu moins ne. Atkal māmuliņai nauda jāprasa lai kā arī negribētos, bet nu kkas jādara, jo apnicis jau šitā jautāt.
Tam tam tam. atceros- Anetene nebūs uz manu izlaidumu jo viņa ir Īrijā- fak fak fak. Nu es tā gribēju, bet nu okēj, šī teica, ka savedīs man dāvanas. :)

Un kādu lai atstāj dziesmu šodienai? Jo būs jāiet ārā uzmetāt basis, nejies jau 2h slinkot- un tad jau let's get some part time!

JAUKUVAKARU.LIENEIETSPĒLĒTBASKETBOLUĀRĀPATIARSEVI.LĪDZPIENĀKS20.00JOTADESEJUIEBALLĒTCETURDIENU!

trešdiena, 2011. gada 20. aprīlis

Austris teica ka:

Stāstīju šamējam par šodienas piedzīvojumiem un viņš teica: Ka ar jums kopā vienkārši nevar būt garlaicīgi. Un ka ātrāk jāsāk grēkot!

Ehh, esmu laimīga- beidzot!
Jāsāk skatīties ''ievas pārvērtības'', un rīt jau jāsāk'šūt mājturībā svārki. + rīt kursavakars- man iet?

Aimm šoor.

''Man gribas kapāt bīču vizz AnnijaL. Ātrāk vasaru, kad kājas deg smiltīs uzvaras, netīrus kreklus, un smieklus!''

Minča un Nipelis go to Valmiera city




Jā, šodien ar Aneti bijām Valmierā. Bija forši staigāt pa Valletu 10 reizes vienā veikalā. Tad rinķojām rinķojām un divas dūdas baigi skenēja mūs, tad jau atlika tikai pateikt : ko blenz?! Tā Anete nopirka tādu pašu ādas jaku- būsim ādinieces- jīihhā!.
Tad izdomājām, ka vajag mum krutus vasaras kreklus un vollā- re ku šamējie ir. Man ir pelēks, mazajai- balts. Tikai šai cita iesauka. Tik tik tik kūl- baigi patīk jā. Rīt varēšu ar to kreklu no kājām gāzt vienkārši. Un vainot krekla uzrakstu (devil).
Tad gājām uz hesīti tur pielikām punčus. Lai gan mums patika ''dirsties'' ar to apkalpotāju vienkārši tāads čalis (rofl). Paēdām un braucām mājā. Mums gāja labi. Sarunājām jau ka 5diena ar mazo atkal laižam ārā. Baigi patikā- MĪLU!


[Čau!]

otrdiena, 2011. gada 19. aprīlis

Blonda lelle ir nomesta istabas tālākajā stūrī.

Pienākusi/pagājusi kārtējā pavasarīgā diena, kad Liene kārtējo reizi ir pievērsusies mācībām- nu nopietni! Vēstures 50lpp ir izlasītas, vēlāk tikai atliks ieskatīties kladē un to pārlasīt.  Vizuālajā darbs jau stāv skolas skapītī- no problems!
Šodien angļu valodas stundu vadīja čalis no Lielbritānijas, puss gadu viņš dzīvo Sm. Stundas tēma bija ''MUSIC'' . tad nu viņš uzdeva visādus jautājumus piemēram': kāds mūzikas stils tev patīk? Kāds mūzikas stils tev patika mazotnē? Ko tu darītu, ja satiktu Džastinu Bīberu. Interesantākais sākās ar to Dž. jo mēs visi vienprātīgi viņu gribētu sasist- sākot ar beizbolenēm un tā. Man bija jāatbild uz jautājumu, kāda mūzika man patīk. Ja godīgi man patīk visādas, un man nav tāda konkrēta stila, kas patiktu, un arī mīļāko dziesmu nevarēju pateikt, jo principā man tādas nav. :x
Vissvarīgākā lieta, ko viņš mums iemācīja bija tā ka '' eksāmenā ir jāmelo- galvenais, ka jums ir ko teikt. Jo tā pat neviens nezinās, vai jums patīk Džastins, vai Gaga- vienkārši runājat''
Vēlāk gājām svērties un mērīties. Atkal pierādījums, ka lienča sāks skriet un skriet un darīties.! Lai gan sportā šodien 500 metrus noskrēju 1,30 minūtēs (sun)

Ahh, ir tik labi apzināties, ka mazā grib ar mani satikies un iziet kko pačilot. Jā, forši draugīi! (sun)
Es padodos, jo videō atkal neielādējās, būs jāiztiek bez manām bildēm :D
Grizlijmaizīte. (rofl)
''Mīļumbilde''

pirmdiena, 2011. gada 18. aprīlis

Čempionu gredzens


mode manuprāt nav tikai apģērbi, kurpes un skaistas dior somas. Mode  priekš manis ir dzīves veids, rīti un vakari, kombinēšana un šķelšana.  Dzīves stils. Ko citi uz reiz neizprot, ko iepazīst, izkop un ar to nodzīvo. Tā  ir daļa no dzīves, no dzīvības, no palīdzēšanas  un kā jau daudzi  teica, tas ir kults, no kura nav tik viegli atbrīvoties.  Kults kas nestāv uz vietas,  kults kas mainās, plūst, bet tomēr saglabā cilvēcību un vērtības kuras mums vecāki ir šūpulī ielikuši. Mīlestību un Uzticību pašam sev.  
- Mode ir dzīvesprieks un enerģija,  vieglprātība un pārliecība, un ticība, par skaistāku nākotni! 




Izgaršo pavasari.

 ''Akmeņi uz ceļa ir tikai gruži,kurus var paspert malā''
 ''Kad nav kur iet, būs iespēja dzīvot pietuvojoties debesīm''
''Tālāk par sevi, tuvāk tev ''
 ''Vienkārši''
 ''Elektrība pļavas vidū ir pieejama tikai pie velna''
 ''Aiz koka muguras atrodas vairāk, nekā tavas acis spēj aptvert''
 ''Katram no mums ir ēna, viena balta- otra?''
 ''Pasmaidi pavasarim ar acīm, lūpām, un sirdi''
''Vienīgā vieta kur aiziet un atpūsties no sevis un citiem''

Biju pačilot viena pati ar sevi pa aizmājas pļavām. gribējās atpūsties no visa un sanāca. Vējš tā kārtīgi paplivināja matus. Bet jā- tā nu man gāja!

Pēc kā garšo pavasaris?

Hello my little friend! I'm at home so- start doing smth.

Par šodienu: Laba diena, jo bija izmaiņas, tā ka par 1h ātrāk mājučos esmu.  Tad nu būs jāsāk zubrīt kkas, jo rīt 2 ieskaites. Bet nu tā kā šodien ģeogrāfijā bija jāraksta 4rindīte par cukurbietēm un liniem, tad nu man un vēl vienai meitnei sanāca kaut kas šāds:

☺Ieeju es  draugos-
   Savā fermā raugos,
   E-pasts man ir cukurbiete-
   Parole man linuciete. 
Konkrēts fail's bet nu katrā ziņā mums bija jautri un visādi citādi smieklīgi. Vispār tāda pozitīva diena, lai gan 1diena. Un šodien saņēmu daudz viedokļus, vai krāsot, vai nekrāsot sarkanus matus- īstenībā daudzi piekrita, lai ierēktu par to kāda es izskatīšos. Prieks ka tā!

Tā, kas vēl? Rīt ieskaite matemātikā un ķīmijā- ķīmija no galvas jāsazubra, tas arī viss. Un vēl latviešu valodā šis tas jāuzraksta 100 vārdu apjomā. Rīt angļu valodas stundu vadīs kkāds čalis no lielbritānijas.
Katrā ziņā rītvakar man būs tik daudz darba.- jo jāizlasa 50 lpp vēsturē- man jau pēc 5 lpp ir- cik vēl tālu. Fak.


Šodien es izdomāja, ka iešu vakara pastaigā, ne skrējienā, jo vakardienas skats bija ameizing, gribas kaut ko tādu arī ''noķert'' lai gan skriet būtu labāk.! Izvēle?

Jauku turpmāko vakaru!

svētdiena, 2011. gada 17. aprīlis

Summer- hīrr I come :D


Šovakar normāli sajutu savas kājas. Jo biju skriet.Skrēju pa vienu ceļu- izdomāju, ka nezinu kur tas iziet un caur mežu kkā skriet negribējās. Skrēju uz vietu kur vasarā puķes lasu. Un skats bija vienreizējs. Tālumā ezers, priekšā pļavas, saulriets- sarkana saule. bija skaisti! Laba forma+skats=♥
Tā kā man patīk ekspermentēt, tad atradu šo bildi, un jūtu, ka man vasarā taps šāda matu krāsa, jo mammai arī patika, un domājam, ka varētu ko tādu uzmeistarot!

Smūuuč!

Tā kā šodien izdomāju, ka esmu daudziem parādā pa kādai bučai, par labi izdarītu darbu,dzimšanas dienā, vai vienkārši sasveicinātos. Tad nu parakājos pa savu pc un atradu ļoti, ļoti mīļas bučas 3 gadu garumā!






Es nekad nevienam neatvainošos, par to kas es esmu :)♥
Dziesma no vasaras!